מידע שימושי משחה למניעת צלקת

• הוסף לסימניות
מי מכיר משחה שתמנע צלקת מפציעה על האף החמוד של בן השנתיים שלי?

• הוסף לסימניות
בפרינץ בבני ברק עולה בלי מכבי 142 ש"ח. כולם גומרים על המשחה הזו את ההלל, אבל בכמה מקרים לאחרונה לא ראינו ישועות גדולות. צריך להתמיד חודשים ארוכים, וגם אז הצלקת לא נעלמת לגמרי אלא בשיעור שיתכן מאוד והיתה מחלימה גם ללא המשחה.

• הוסף לסימניות
לצערי אצלנו הקלוקוט ממש לא עזר
כנראה תלוי מה רמת הצלקת

• הוסף לסימניות
שמן צלקות של פואוור 180 ש"ח טשטש מאוד חתך של ניתוח

• הוסף לסימניות
ולי משחה של גרין ממש לא עזרה ולא טשטשה...
מנסה כרגע קלוקוט...
הייתי מציעה בזהירות לשלב גם וגם.
כל מקרה איך שמגיב.

• הוסף לסימניות
אצל גרין הם גרים בסנהדריה מורחבת במעגלי הרים לוין 136.
תתקשרי אליהם לשאול מתי פתוח 02-5817717

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
מי עוד מוכר את המשחה של גרין בירושלים.
לא עונים אצלם בטלפון.
יש מישהי ברחוב עלי הכהן, יש למישהי את המספר?

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג מה הוראות השימוש של המשחה של גרין?
יש לי אותה ואני רוצה לשים לביתי לצלקת, אפשר לשים בבוקר? מותר לזה שמש? כמה פעמים ביום?
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
מי עוד מוכר את המשחה של גרין בירושלים.
לא עונים אצלם בטלפון.
יש מישהי ברחוב עלי הכהן, יש למישהי את המספר?

יש מוצרים של גרין גם בביתר אם זה מעניין אותך תכתבי ואחפש מספר
וזה ממש מומלץ מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג מה הוראות השימוש של המשחה של גרין?
יש לי אותה ואני רוצה לשים לביתי לצלקת, אפשר לשים בבוקר? מותר לזה שמש? כמה פעמים ביום?
תודה

את יכולה להתקשר לגב' גרין בעמצה לשאול היא עונה טלפונית כתבו את המספר למעלה

• הוסף לסימניות
היות לגרין יש כמה משחות, חשוב להבהיר שהשחה לצלקות היא משחה שונה, ולא המשחה המיועדת לכוויות.
ברנשטיין המטפל בשיטת גרין מוכר משחה בשם 'זיפר' המיועדת לצלקות,(צבעה לבן, בניגוד למשחות הצהבות של הכוויות).
ניתן להשיגה בירושלים אצל משפחת אייזנשטיין ברחוב אלקנה,
או אצל משפחת דייטש רחוב מיכה 6, פל- 0527181853.
הוראות שימוש במשחה:
יש למרוח את המשחה בעיסוי (לא רק להניח) 3-4 פעמים ביום במשך תקופה.
אין תוצאות מידיות, לוקח כמה שבועות עד שרואים שינוי.
ככל שמקפידים על עקביות, התוצאות טובות יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה