דרוש מידע משחה לצלקות של ברנשטיין מב"ב (גרין) - ממליץ לשים את המשחה הכתומה עוד לפני הורדת התפרים. מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
הבן שלי נפל וקיבל חתך רציני במצח. 3 תפרים.
ברנשטיין המליץ לשים את המשחה הכתומה שלו מיד
אני קצת חוששת לנגוע לפני שמורידים את התפרים
מה הייתם עושים?
יש לכם ניסיון עם המשחה במצב כזה? (המשחה שכתוב עליה משחה לפנים)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במה זה שונה מכוויה? שמנו את המשחה של ברנשטיין הכתומה על כוויה פתוחה (האמת שממש פחדתי...) וב"ה החלים יפה מאד

• הוסף לסימניות
הבן שלי נפל וקיבל חתך רציני במצח. 3 תפרים.
ברנשטיין המליץ לשים את המשחה הכתומה שלו מיד
אני קצת חוששת לנגוע לפני שמורידים את התפרים
מה הייתם עושים?
יש לכם ניסיון עם המשחה במצב כזה? (המשחה שכתוב עליה משחה לפנים)
תודה רבה!
במה זה שונה מכוויה? שמנו את המשחה של ברנשטיין הכתומה על כוויה פתוחה (האמת שממש פחדתי...) וב"ה החלים יפה מאד
מה מס' הטלפון של ברנשטיין?

• הוסף לסימניות
אנחנו שמנו על הדבקה בפנים ולא נשאר זכר ב"ה
וגם על כוויות בפנים וביד וכנ"ל ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה