דרוש מידע משחה של פוראור ליבלות ויראליות, ניסיתם? אשמח לשיתוף

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש יבלות ויראליות בפנים.
מבררת על המשחה של פוראור, האם ניסיתם? אשמח למידע המלצה/דיס
ותוך כמה זמן עזר
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני שמתי לבת שלי ולא כ"כ ראיתי שיפור...
אומרים שלוקח לזה 3 חודשים אם שמים את זה יום יום

• תודה
Reactions: נ.
  • הוסף לסימניות
אני מרחתי פעמיים ביום במשך חודש ונפל לי רק יבלת אחת
תכלס לא המשכתי כי התייאשתי........

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש משהו אחר שכן עזר?
טיפול שהוא לא צריבה

• הוסף לסימניות
לדעתי הדבר שהכי עוזר זה הזמן.... פשוט לחכות עד שיפול ולהזהר מאוד שאם פצע אחד מתפוצץ שהוא לא ידביק בעוד מקומות

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש משהו אחר שכן עזר?
טיפול שהוא לא צריבה
אני שמתי שרף עלי תאנה
לוקחים עלי תאנה החלק שמחבר את העלה לעץ מלא בשרף לבן
את השרף שמים על היבלת.
זה מאוד מגרד (בעיקר את היבלת שנחשבת "האמא של כל היבלות"- היא גם הכי תגרד בטיפול, אם היא מתה כולן ימותו)
לכן שמעתי לשים וזלין מסביב ליבלת שרק היבלת בעצמה תקבל את השרף והחומר לא יגרד את העור
ככה אמרה לי קוסמטיקאית.
עוד עצה ששמעתי (לא ניסיתי, גיסתי נסתה) לשים חצי חציל מעל המיטה של הילד במשך שבועיים (או יותר) עד שהחציל כמש ואיתו גם היבלות. (במרווה לצמא פעם כתבו חציל שלם הפוך שהעלים כלפי מטה לתלות מעל הילד)

צריבה בעור לא עוזרת רק יכולה לעזור מקומי אבל לא פותרת את הבעיה- ככה אמרה רופאת עור

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא ניסיתי בעצמי אבל שמעתי מחברה שמאד עזר לה ופשוט ושווה ניסוי לדעתי:
למרוח שמן קוקוס בכבישה קרה למרוח כל יום ואחרי חודש חודשיים זה נעלם.

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי לבן שלי באלו-פרופוליס של פוראוור
מרחתי כל יום על היבלות ושמתי מעל פלסטר
מה בסוף עזר, לא יודעת
בהחלט תוך זמן (לא זוכרת כמה) נעלמו היבלות,
חלקן התפוצצו בסוף אבל חלק גדול פשוט הלך והתקטן עד שנעלם

• הוסף לסימניות
אם היבלות הן 'מולוסקום', המשחות הנ"ל ושרף התאנה וכדומה, כמו כוסות רוח למת
הדבר היחיד שמועיל למולוסקום - מנסיון עם 5 ילדים + ניתוח למקרה חמור ליד העין..
אם זה בגוף (במקום שפחות מעניינת צלקת קטנה) לייבש אותה עם 'וורומאל' במרשם רופא, לפעמים זה משפיע באופן עקיף על כל היבלות, אם זה בפרצוף, כשהם פצפונים אפשר להוריד עם תער מחוטא, כשהם גדלים פוצעים אותם מעט ואז הם עוברים תהליך של התייבשות עצמית אך יש לשים לב שלא מתפשטת אדמימות שמחייבת התערבות אני זיהומית של 'צפוויט' וכדומה, אפשר בו זמנית לשים משחה אנטי זיהומית כמו פוסידין או מופירוסין.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה