משחה שמרגיעה כאבי אפילציה

• הוסף לסימניות
הסתובב כאן שם של משחה שמרדימה את המקום כך שלא מרגישים.
מישהו יודע איך קוראים לה ואיפה אפשר להשיג אותה?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קוראים למשחה- אמלה
ניתן להשיג בבי"מ של הקופה ללא מרשם

• הוסף לסימניות
לא באמת עוזר במקרה של אפילציה.
מנסיון :(

• הוסף לסימניות
לי זה עזר לרבע שעה בלבד, אח"כ התחיל להתעורר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כואב מאד,
בהתחלה זה ממש כאב לי עד דמעות,אח"כ קצת פחות,אבל עדיין כואב מאד.
וגם לי האמלה עוזרת לממש קצת זמן,אבל לא ניסיתי בחיים בלי לגמרי...

• הוסף לסימניות
האמת היא שלכל אחת יש סף כאב אחר -
לאחת מאוד יכאב, ולשניה, אותה פעולה לא תחשב בכלל לכאב.
מה שכן -
האזורים האלו בפנים מלאים בעצבים, מה שמגביר מאוד את הרגישות.
תנסו לדמיין את אותה פעולה על הלחי, או בעצמות הלסת מתחת ללחיים -
זה הרבה פחות כואב.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באמלה, אבל לפי איך שהקוסמטיקאית שלי אמרה לי ומנסיון זה מרגיש לי בערך כמו בשעווה: אני מורחת כמות נדיבה- שרואים לבן, חצי שעה לפני הטיפול, ואז שמה מעל זה ניילון נצמד או כל ניילון אחר נקי שנדבק לזה. וב"ה זה מאלחש ומרדים את המקום.
ואגב יש לי את זה כבר מעל שנה, אפילו שכתוב על החבילה שזה מיועד לחודש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה