דרוש מידע משחקים זולים באיזור טבריה

• פותח הנושא rv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר אור
אנחנו נמצאים במלון כינר ורוצים בעז"ה לחזור הביתה עם מתנה לילדים, לא משו יקר אבל כן ששישמח אותם..
אין לי כרגע רעיון ספציפי...
משהו מכיר אולי מקום זול באיזור שאפשר לחפש בו משחקים או מתנות קטנות לילדים. עדיף מקורה כי גשום..
למי שיש רעיון חמוד גם מה לקנות להם אני אשמח, לא חייב משחק אפשר כל דבר שמשמח ילדים.
יעזור לי מאוד תודה רבה🙏

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים תילכו לטיילת יש כמו מלאאאא חנויות ואפשר למצוא שם הכל, בכל מחיר, וזה גם אם קורת גג (יש שם חלקים שבלי קורת גג🙄)
בהצלחה

• תודה
Reactions: rv
  • הוסף לסימניות
בטבריה עצמה,
יש זול שופ - ליד הBIG
וגם MAX - אבל שם אין משחקים ממש שווים
יש גם כלבו מכשירי כתיבה
ובקניון עצמו הפיראט האדום

• תודה
  • הוסף לסימניות
בוקר אור
אנחנו נמצאים במלון כינר ורוצים בעז"ה לחזור הביתה עם מתנה לילדים, לא משו יקר אבל כן ששישמח אותם..
אין לי כרגע רעיון ספציפי...
משהו מכיר אולי מקום זול באיזור שאפשר לחפש בו משחקים או מתנות קטנות לילדים. עדיף מקורה כי גשום..
למי שיש רעיון חמוד גם מה לקנות להם אני אשמח, לא חייב משחק אפשר כל דבר שמשמח ילדים.
יעזור לי מאוד תודה רבה🙏
זול זה במקס סטוק או בזול שופ
כל החנויות האחרות יקרות יחסית

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה