דרוש מידע משחקים לגיל 4 מה עדיף?

• הוסף לסימניות
מהם המשחקים הכי בריאים בגיל הזה?
מה בעצם נדרש מילדה בגיל הזה לדעת, להתמצא..
אשמח להמלצות על שמות של משחקים ספציפים ולא בגדול.
יש לנו פאזלים, משחקי הרכבה, משחקי זיכרון, בובות ועוד..אבל מחפשת מידע דווקא יותר בקטע דידקטי, דגם וכו..
יותר מאשמח אם יש פה גננות שיכולות לכתוב משחקים שהכי הולכים בגן 4.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גופים הנדסיים למתחילים

• הוסף לסימניות
צבע צורה כמות
לוטי קרוטי
צורות פסיפס
קרוב רחוק
לוח מגנטי
הבדלון
פרצופים מצחיקים
תפוס את הכוס
פיקולינו
דאבל
פוקסמיינד - משחקי מחשבה ליחיד
ועוד מלא...

• הוסף לסימניות
משחקים לגיל 4 יש שפע,
כל חנות למשחקים שיודעת מה שהיא מוכרת (יש הרבה חניות שלא....)
יכולה להמליץ לך על משהו טוב (אני בד"כ נעזרת בחנות צעצועית בבני ברק)
קיטי ביטי
איש שלג
טיפ טופ
לוטי קרוטי
דאבל
מה בתמונה
קלאק קלאק
חתול ועכבר
פיקולו
משוך בגזר
משאית 3 (יחידני)

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא לא מה יש, כי את זה אני רואה לבד בחנויות או באתרים,
השאלה שלי היא יותר האם אתם מכירים משחק ספציפי שהילדה מאוד תהנה בו, ומאוד תחכים גם.
כאילו מה הכי הכי הולך אצלכם בגיל הזה...
אשמח לשם משחק, וגם על איזה חלק הוא מתמקד, כאילו מה מיוחד בו...

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא יותר האם אתם מכירים משחק ספציפי שהילדה מאוד תהנה בו, ומאוד תחכים גם.
כל מה שציינתי הוא מעולה הילדים אוהבים ומשחקים הרבה. כמובן לשבת לשחק איתה כי סתם לזרוק לה משחק זה לא חוכמה.

• הוסף לסימניות
אז מה שכתבתי- אסביר
גופים הנדסיים- העתקה מדגם והכרת גופים שונים. יש הסבר בקישור ששמתי למעלה
עמי חכמי- מפתח מיומנויות רבות, יש לוחות מתחלפים במגוון נושאים. הילדים בגיל הזה אוהבים לשחק והמשוב מיידי (יופי! תשובה נכונה!) (עמי חכמי מדבר כשיש תשובה נכונה- למי שלא מכיר)
הלוחות הם בתחומים שונים- מספרים, אותיות, צבעים, דגמים, הגיון (איזה חפץ מתאים לאיזה חדר), רגשות (תמונות של מקרים וצריך לכתוב אם אנחנו שמחים או עצובים וכו'), יוצא דופן ועוד ועוד
כמובן צריך לשבת עם הילד

• הוסף לסימניות
אז מה שכתבתי- אסביר
גופים הנדסיים- העתקה מדגם והכרת גופים שונים. יש הסבר בקישור ששמתי למעלה
עמי חכמי- מפתח מיומנויות רבות, יש לוחות מתחלפים במגוון נושאים. הילדים בגיל הזה אוהבים לשחק והמשוב מיידי (יופי! תשובה נכונה!) (עמי חכמי מדבר כשיש תשובה נכונה- למי שלא מכיר)
הלוחות הם בתחומים שונים- מספרים, אותיות, צבעים, דגמים, הגיון (איזה חפץ מתאים לאיזה חדר), רגשות (תמונות של מקרים וצריך לכתוב אם אנחנו שמחים או עצובים וכו'), יוצא דופן ועוד ועוד
כמובן צריך לשבת עם הילד

המשחק איכותי?
אם קורה ונפל על הרצפה, אז ישר ישבר?

• הוסף לסימניות
המשחק איכותי?
אם קורה ונפל על הרצפה, אז ישר ישבר?
אני לא יודעת אם זה עדיין אותה איכות
אבל לנו יש עמי חכמי בערך 15 שנה..
מאמינה שהוא נפל מלאא פעמים
ועדיין שלם ועובד מצוין

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג?
היום הוציאו אותו מחדש ויש להשיג כמעט בכל חנויות המשחקים.

יש גם משחק שנקרא "מה במשבצת"
שצריך לסדר כרטיסים בלוח.
לא משחק שיכולה לשחק לבד.
(לנו יש את "מה עוד במשבצת" שמיועד לגילאים גדולים יותר והילדים מאד נהנים שיושבים איתם לשחק בזה)

• הוסף לסימניות
יש גם הלך לי קלף
1644745524749.png

יש לי אותו ומאוד נהנים ממנו
יש גם משחק הזיכרון הראשון שלי- מאוד חמוד
1644745498715.png

יש גם מה המצב
1644745458087.png

יש לי את שלושתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה