דרוש מידע משחקים למסיבות חנוכה

• הוסף לסימניות
חנוכה מתקרב ואיתם גם המסיבות (ערבי לביבות)
אם תוכל לכתוב פה לטובת הקוראים משחקים ורעיונות למסיבות.
גם למשפחות עם ילדים קטנים וגם לבחורים וגם .....
כל מה שאתם מכירים
חג שמח

• הוסף לסימניות
קלוץ קאשס.
הופך כל מסיבה יבשה לשעת סטנדאפ מלאה הומור ושמחה, גיבוש ואוירה...
צריך למצוא את הגיס הנכון שינחה את המשחק וכאילו ינהל אותו מלמעלה, עם כל מיני קיטצ'ים...
זה מאד משדרג אבל גם בלי זה, זה פשוט נפלא.

• הוסף לסימניות
@מ הלוי
זה גם נכון
אבל יכול להיות הרבה יותר מעניין ואקשן למשפחה עם משחק
אז מי שיכול לתת רעיונות שיכתוב בבקשה לטובת הציבור

• הוסף לסימניות
יש לי משהו חמד אם את מחוברת עכשיו אני אשלח ואחרי 5 דקות אמחק את ההודעה
@shnap

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@אמא ל..
ראיתי
תודה רבה
מה התוכנית בזה? סתם לשאול שאלות? אני מבין שזה אמור להיות מעניין אבל...

• הוסף לסימניות
@אמא ל..
ראיתי
תודה רבה
מה התוכנית בזה? סתם לשאול שאלות? אני מבין שזה אמור להיות מעניין אבל...
לאישה נותנים שאלות שמתאימת לגבר וכן לגבר נותנים שאלות שמתאימות לאישה הם צריכים לענות על זה כמובן בלי להעזר בבן הזוג
ואח"כ מישהו מקריא את כל התשובות
אצלינו כולם נשפכו מצחוק
@בר אילן העלתי את זה שוב בשבילך

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאישה נותנים שאלות שמתאימת לגבר וכן לגבר נותנים שאלות שמתאימות לאישה הם צריכים לענות על זה כמובן בלי להעזר בבן הזוג
אצלינו כולם נשפכו מצחוק
אוכל לקבל במייל ?
Barilanprog&gmail.com

• הוסף לסימניות
אם זה מסיבה עם ההורים והאחים - יש לי משו חמוד שלא האמנתי כמה זה ריתק את כולם
אנחנו עשינו בשבת משפחתית (לא קשור לחנוכה)
צילמנו תמונות (בלי שאפחד ידע) של כל מיני חפצים/תמונות/אביזרי נוי בבית של ההורים ופשוט חתכנו חתיכה מכל תמונה והיו צריכים לנחש מה זה (המשחק היה תחת הכותרת: "כמה אתם מכירים את הבית של אבא ואמא")
אחרי זה הראינו את הפיתרון.
התאים למבוגרים ולילדים ביחד.

• הוסף לסימניות
אצלינו כולם נשפכו מצחוק
יש אפשרות לקבל את התוכנית?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה