משחקים\ספרים שמתאימים לגיל שנה - שנה וחצי

• הוסף לסימניות
'הספר הראשון שלי', ממולץ מאוד לגיל הזה.

• הוסף לסימניות
דופלו, מגה בלוקס, קוביות, מכוניות...

• הוסף לסימניות
והבן שלי רק רוצה את הספר המתוק הזה - יש לי לפחות 5 סוגים אחרים בבית אבל הוא לא מעוניין בזה...

• הוסף לסימניות
קיבלנו עכשיו מתנה לגיל שנה טרקטור עם חואי (ככה כותבים?) שנוסע עם השיר "לדוד משה היתה פרה" מדליק אורות וצלילים נוסע לבד ומאחורה יש כל מיני חיות (יש גם "דבר אחר" ולמי שמפריע אפשר לצנזר...) כל חיה משמיעה את הקול שלה שלוחצים. מתנה מוצלחת מאד!
לגבי ספרים: הספר הראשון שלי- חובה. הספר המתוק הזה והספר החמוד הזה.מאד אהובים!! יש גם ספר "אמא מה זה" ויש את הספרונים הפשוטים שממשים פרוות וכל מיני מרקמים אפשר למצוא מאד בזול.

• הוסף לסימניות
נעמי - יש את הצעצוע שהזכרת גם בלי ה'דבר אחר', בכפר השעשועים.
אכן חביב הילדים!
לא כתבת תקציב אז לא אמליץ על פליימוביל לפעוטות למרות שזה נראה מדהים,
מהדברים הפשוטים שאצלי אוהבים מאד - זה משחקים של פעול הותוצאה,
כמו מגלשה מסולסלת כשבכל קומה יש חור, שמים למעלה כדור והוא נופל מקומה לקומה...
לא נס ליחו,
כמו גם סולם עץ שכששמים את הבובה המצורפת בראשו היא עושה סלטות עד למטה.
דברים שמוצאים בכל מיני מקומות נידחים למיניהם (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;875878:
נעמי - יש את הצעצוע שהזכרת גם בלי ה'דבר אחר', בכפר השעשועים.
אכן חביב הילדים!
(:
מענין לא ידעתי כי תמיד ראיתי את זה בחנויות ככה. בכל מקרה זה היה מתנה... :)
את לא זוכרת מאיפה משיגים את הצעצועים שהזכרת?

• הוסף לסימניות
האמת שאלו דברים די ישנים משוק כזה או אחר, אז אני לא יודעת להגיד לך מיקום מדויק.
אבל אני מניחה שיש דברים כאלו היום גם בחנויות הרגילות, מזמן לא הסתכלתי - אבל אפשר לשאול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה