כללי משחקים - עיצוב, יצור ושווק

• הוסף לסימניות
פנתה אלי מישהי שבנתה 3 משחקי קופסה יחודיים. היחודיות היא בכך שאלו משחקים טיפוליים, מיועדים לכל בני המשפחה, למשל, הורים-ילדים, בעל ואשה, כל המשפחה. (להבדיל ממשחקי ילדים שרק לילדים). בעצם זה רעיון חדשני שאין עוד כמוהו. השאלה: אחרי העיצוב והתכנון - לאיזה יצרן לפנות? מי משווק ומפיץ? האם נכון מה שאמרו לה שכדאי מיד להוציא דרך הוצאה עולמית (אין במשחקים שום סממן שהוא דוקא יהודי או קשור לדת) וזאת מכיון שמיד יעתיקו את הרעיון בכל העולם. אם מישהו יודע משהו - אשמח להעזר ולשמוע. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש איזה אברך חרדי מפתח תקוה שמתעסק בהמצאת משחקים ושיווקם בכל העולם, שכחתי כרגע את שמו אבל נראה שהוא הכיוון

• הוסף לסימניות
ליהודי מפ"ת קוראים קליינמן והוא גר בגני הדר/חברון והוא אכן מתעסק עם שווקים בחו"ל. לא מזמן פורסם שהוא ייצר ושיווק משחקי קלפים יחודיים ויעודיים ל...אירן (כמובן בלי שום סממן שהגיע מישראל).. לחברה שלו קוראים "ספייס גיים"
אני מציירת ל"ישראטויס" כבר כמה שנים - אם מעניין אותך אני יכולה לקשר בינכם.

• הוסף לסימניות
ויש גם את שניידר "האבא של שימעלה"
יהודי חרדי מומחה לפטנטים
כל פטנט או המצאה כדאי לדבר איתו קודם
יש לו מכון להמצאות ופטנטים והוא גם מרצה על זה באוניברסיטה
הם עוזרים למי שרוצה לפתח המצאות ע"י הדרכה והכוונה ומציאת משקיעים

• הוסף לסימניות
גם אני עובד עם ישראטויס ואוכל לקשר ביניכם..

Davidgav, ראיתי הרבה מהציורים שלך והם יפים מאד...

• הוסף לסימניות
אני המצאתי מונופול כשר להדרין. לא חשבתי שאפשר לשווק כזה דבר.
הנה העטיפה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה