דרוש מידע משחקים שמתאימים למבוגרים

• הוסף לסימניות
יש לי בעיקר בנים והציורים שם פחות עדינים לדעתי
סגנון לא ממש חרדי
כך שלא השתמשנו כלל

קניתי אותו לפני שנה ב110 ש"ח לזכרוני
אשמח למוכרו ב80 .
אני בירושלים
יש ציורים שניתן לתקן,
ואם לא פשוט אפשר לזרוק חלק -
הרוב בסדר יחסית

• הוסף לסימניות
@H. Clin
זה המשחק שיש לי

• הוסף לסימניות
@H. Clin
זה המשחק שיש לי
גם לי יש בעיקר בנים ועכשיו שראיתי את הסרטון אני מסכימה איתך שזה בעייתי.
תודה בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיקר בנים ועכשיו שראיתי את הסרטון אני מסכימה איתך שזה בעייתי.
תודה בכל מקרה.
שמחה שהועלתי לך.
ואם יש מישהו אחר שמתכוון לקנות את המשחק הזה אשמח מאד למוכרו.

• הוסף לסימניות
מהיכרות - טיקט טו רייד משחק נחמד, מזכיר את קטאן רק במובן של שילוב האסטרטגיה עם המזל, אבל לא מתקרב לרמה של קטאן.
משחקים מהסוג של אנדרלמוסיה, ראמבל פאי או ג'ונגל ספיד הם משחקים שדורשים מהירות ידים, אז מטבע הדברים הם יותר מהירים ויותר אינטנסיביים. מומלץ דוקא למבוגרים יותר. אצלנו במשפחה ראמבל פאי זה השיא מבחינת הקצב.
שם קוד - משחק מצוין, שניתן לשחק בו בכל רמת גיל, כל אחד ברמה שלו.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
מקווה שעזרתי.
מאוד. תודה רבה!
אני חושבת לקנות שני משחקים. נראה לי שאני אקנה את שם קוד ואני מתלבטת בין ראמבל פיי ללינק. את מכירה את לינק? תוכלי להגיד לי על מה את ממליצה מבין שניהם?

• הוסף לסימניות
אין לנו את לינק, אבל הרעיון מוכר. יש בו הרבה הווי משפחתי (בוחרים תשובות שמאפיינות את המשתתפים), פחות חווית משחק. ראמבל פאי מאד דומה לאנדרלמוסיה שציינת שיש לכם כבר, אבל יותר חוויתי מבחינת הקצב.

• הוסף לסימניות
אין לנו את לינק, אבל הרעיון מוכר. יש בו הרבה הווי משפחתי (בוחרים תשובות שמאפיינות את המשתתפים), פחות חווית משחק. ראמבל פאי מאד דומה לאנדרלמוסיה שציינת שיש לכם כבר, אבל יותר חוויתי מבחינת הקצב.
תודה רבה. עזרת לי מאוד.

• הוסף לסימניות
מוזמנים להכנס לאתר שלי בחתימה ולהתרשם מליין המשחקים החדשים והיחודיים שלי.
בקצרה:
זברה-זריזות, מהירות ידים.
קולינן-מזל ואיסטרטגיה.
Shell חוות הצדפות- תכנון,מחשבה ואיסטרטגיה.
("אקסודוס" פחות מתאים למבוגרים)

זברה וקולינן עד 6 שחקנים.
she'll עד 4 שחקנים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מוזמנים להכנס לאתר שלי בחתימה.
בקצרה:
זברה-זריזות, מהירות ידים.
קולינן-מזל ואיסטרטגיה.
Shell חוות הצדפות- תכנון,מחשבה ואיסטרטגיה.
זברה וקולינן עד 6 שחקנים.
she'll עד 4 שחקנים.
תודה! נכנסתי לסרטון של זברה כדי לראות במה מדובר ולא רואים כלום, רק שומעים מוזיקה. זה רק אצלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה