משחקים

• הוסף לסימניות
איך אתם מנקים את המשחקים (קליק'ס, לגו וכו')
כל שנה אני מכבסת אותם, אבל השנה המכונת כביסה שלי עושה רעשים מוזרים ואני פוחדת שכיבוס המשחקים יהרוס אותה לגמרי.

• הוסף לסימניות
את יכולה להכניס הכל באמבטיה מלאה מים

אני מכניסה במכונת כביסה עם דובונים וכד' כדי לרפד את התוף שהחלקים לא ידפקו עליו (גם ככה הם סגורים כמובן בציפה)

• הוסף לסימניות
שימי אותם באמבטיה מלאה מים עם מעט חומר ניקוי (אני שמה פנטסטיק) ותני לילדים לשטוף את החלקים ולהניח על מגבת שפרוסה על הרצפה. עד שיתייבשו.

חני

• הוסף לסימניות
שימי באמבטיה-יחד עם הילדים...

• הוסף לסימניות
לקליקס - טיפ שקראתי כאן בפרוג, אם אינני טועה, והיה נפלא - ליצור מכל החלקים שטיח אחד גדול (הילדים עושים את זה בכיף...), ואז לשטוף באמבטיה משני הצדדים ולתלות לייבוש. קלי קלות.
כל שאר הצעצועים - מה שאפשר - באמבטיה, בובות - לכבס, כמובן, וכל השאר - אין מנוס מלנקות עם מגבון.... אלא אם יש למישהי פתרון אחר לספרים מנוילנים/משחקים חשמליים/צעצועי עץ וכו'.:confused:

• הוסף לסימניות
תכניסי את המשחקים לתוך ציפה של כרית ותסגרי אותה, מנסיון- יעיל ביותר.
בהצלחה.
ואגב שימי לב לא לכבס במעלות גבוהות שנה אחת עשינו הרתחה וכל הקליקס נעשה סיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;968983:
שימי אותם באמבטיה מלאה מים עם מעט חומר ניקוי (אני שמה פנטסטיק) ותני לילדים לשטוף את החלקים ולהניח על מגבת שפרוסה על הרצפה. עד שיתייבשו.

חני

מהשריה בלבד המשחקים מתנקים?
ולנקות כל חלק בנפרד יסודי לא שייך כי זה המון המון חלקים של פישר פרייס, קליקס, קפלה וצינורות וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עולם;969111:
מהשריה בלבד המשחקים מתנקים?
ולנקות כל חלק בנפרד יסודי לא שייך כי זה המון המון חלקים של פישר פרייס, קליקס, קפלה וצינורות וכו' וכו'.

אין מצב שהילדים מתמודדים שבוע ללא זה?

• הוסף לסימניות
להכניס בכל מכונה של כביסה קצת משחקים את גם פוחדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;969279:
אין מצב שהילדים מתמודדים שבוע ללא זה?

אני רוצה לנקות את זה פעם בשנה יסודי ולא חפיף כמו כל השנה, לא קשור בכלל לחמץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עולם;968963:
איך אתם מנקים את המשחקים (קליק'ס, לגו וכו')
כל שנה אני מכבסת אותם, אבל השנה המכונת כביסה שלי עושה רעשים מוזרים ואני פוחדת שכיבוס המשחקים יהרוס אותה לגמרי.
לכאורה אם את עוטפת את המשחקים (שתשימי בתוך רשת או ציפית בכל מקרה שלא יתפזרו לך שם) במצעים ומכבסת יחד זה לא ידפוק על התוף ואז זה כמו כביסה רגילה.
ללא אחריות אבל ככה נראה לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה