נכתב ע"י אפרתה;1114094:אגב, מישהו כאן יודע שמות של צבעים בשפות מענינות? לא אידיש, אנגלית
נכתב ע"י אפרתה;1114113:תרצה- שופעת!! נראה מה נצליח להתאים.
מה שאני צריכה יותר במדויק זה סוג של משחק חידה שמוביל לצבע אחד בלבד באיזושהיא דרך. ז"א אני רוצה לשחק משהו שבסופו יגלו מהו הצבע הנבחר. יש רעיונות?????
קוראים למשחק הזה: "יש לי פומפה" "מה?" "פומפה" "מה" "פומפה" "הא פומפה" והבאה אומרת מה יש לה והראשונה ממשיכה לומר ככך ששומעים ביחד: "יש לי פומפה/צלחת" "מה" "פומפה/צלחת" "מה" "פומפה/צלחת" "אה פומפה/צלחת", והשלישית וכן הלאה.... הרעיון זה גם תזוזת הראש לכיוון מי שמדברים איתה....נכתב ע"י תרצה;1114116:נזכרתי בעוד משחק עליז, שאהבנו לשבת במעגל ולצרוח... לא זוכרת מה שמו, מחליטים על נקודת התחלה המשתתפת הראשונה פונה לזו שלידה כשבידה אביזר (לצורך המשחק שאת זקוקה לו, נניח שמחזיקה דף בצורת ריבוע) ואומרת בקצב: "זה ריבוע!" חברתה מגיבה מיד: "מה?" שוב היא אומרת "זה ריבוע" והחברה "מה?" ובפעם השלישית תגובת החברה: "אה----, זה ריבוע!" ולוקחת מידה את הריבוע. או אז שתיהן באותו הקצב ובאותו הרגע פונות לזו שלידן (הראשונה עכשיו עם פתק חדש, נניח בצורת משולש) "זה משולש/ריבוע" והתגובה "מה?" יוצא, שהבת שקיבלה את הריבוע פונה תחילה נניח לצד ימין ומכריזה כשמנפנפת בדף "זה ריבוע" ומיד מסובבת ראשה לשמאל ומתקרבת לבעלת המשולש ושואלת :"מה?" כשגם השאלה נאמרת במקהלה, וגם התגובה נאמרת במקהלה - בקיצור, בסופו של דבר יש מקהלת צרחות אבל מתואמת להפליא וזו חוויה נחמדה מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים