משחקי מחשב לילדים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בנרות משחק מחשב בחשבון לכיתות א-ב
אשמח לקבל הצעות, גם על משחקים בתשלום.

אך.. כמובן שיהיו ללא פריצות כלל.

ממש תודה

• הוסף לסימניות
גורדי לסוגיו... זוכרת עוד בתור ילדה איך חרשתי על המשחקים האלו.

יש לך כאן קישור לאתר מסע אל העבר ישירות לדף של גורדי. כאן כתבתי הוראות איך לשחק במשחקים האלו במחשבים החדשים של היום.

לי זה זכור כחוויה, אבל היום עם כל הגירויים שיש, זה כבר נראה 'אלטע-זאכן' לגמרי... :):)

• הוסף לסימניות
לבנים או לבנות?

• הוסף לסימניות
יש אתר מעולה של מט"ח עם המון פעילויות חמודות בחשבון לכל הגילאים. תכתבי בגוגל "אופק"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1370716:
כאן כתבתי הוראות איך לשחק במשחקים האלו במחשבים החדשים של היום.

תודה אך לא הצלחתי להתקין, יכול להיות שזה מתאים רק ל32 bit?

ו.. כן המשחקים האלה מעולים.

• הוסף לסימניות
לי יש 64 ביט ועבד יופי. תפרטי בדיוק איפה זה נתקע ואשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
זה נתקע בתחילת ההתקנה

• הוסף לסימניות
יש כאן מדריך התקנה. את לא צריכה ללחוץ פעמיים על האייקון בשביל להפעיל (לפי התמונות שצירפת אני מנחשת שזה מה שעשית) אלא רק ליצור קיצור דרך של דוסבוקס על שולחן העבודה - שיהיה שם אייקון כמו בתמונה המצורפת. אח"כ להוריד את המשחק, לחלץ, ולגרור קובץ בשם GO שנמצא בתיקיה המחולצת אל האייקון שבשולחן העבודה וזהו. המשחק פועל.

לחיצה על אלט+אנטר מגדילה את המסך לגודל מלא.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 8.8 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
וואו מדהים (מחקתי בעבר את כל המשחקים בגלל הבעיה הזו)
נוסטלגיה!
אח.. להתענג על המשחקים העוד איכשהו נורמלים:)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא מצליח...

לא נותן לי לפתוח את המשחקים, רושם לי את ההודעה הזו (אחרי הגרירה של GO)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 19.8 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
בכולם. מה שהעלית בקישור.

• הוסף לסימניות
יש קוד למחשב, והם לא יכולים להכנס בלי רשות.
לא נותנת להם להתקין שום דבר בעצמם.
ואם זה לומדות חשבון - אנגלית, וזה יכול לעזור להם - זה לא כל כך משחק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1370716:
גורדי לסוגיו... זוכרת עוד בתור ילדה איך חרשתי על המשחקים האלו.

יש לך כאן קישור לאתר מסע אל העבר ישירות לדף של גורדי. כאן כתבתי הוראות איך לשחק במשחקים האלו במחשבים החדשים של היום.

לי זה זכור כחוויה, אבל היום עם כל הגירויים שיש, זה כבר נראה 'אלטע-זאכן' לגמרי... :):)

וואוווווו!!!
זה היה פשוט כיף לשחק בכל המשחקים האלו שוב!
שנים חיפשתי אותם...............
:cool::rolleyes::cool:

• הוסף לסימניות
זה באמת חתיכת נוסטלגיה..

"ולמיטיבי הלכת" שבינינו יש שם את המשחק ריימן... אחחחחח זה היה אחד הטובים עם גרפיקה מתקדמת בתלת מימד.

פינתי, מצאתי גם את המשחק ריימן חשבון, מעניין. לא ידעתי שיש כזה דבר, אבל אני מזהירה - זה ממכר. זוכרת שישבתי שעות ע"ג שעות עם המשחק הזה בילדותי (בגירסה הרגילה שלו ולא ה"חשבונית").

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1371396:
לא נותן לי לפתוח את המשחקים, רושם לי את ההודעה הזו (אחרי הגרירה של GO)

גילה, יש כאן קישור לפורום תמיכה. נסי למצוא שם פתרון לבעיה, אני לא נתקלתי בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1371616:
את נותנת לילדים שלך לשחק?
במחשב שלך?

אם שאלת אותי, אז לא. יתהפך העולם והילדים לא מתעסקים לי במחשב. לא משחקים ולא סרטים בשום אופן.

• הוסף לסימניות
:)

זה שיקול לגמרי שלך. אצלי אין אפילו את הפתח הזה, אין סרטים וזהו. לא בחופש ולא ביום שישי. יש להם את זה פעם ב... אצל הסבתות.

• הוסף לסימניות
כן, נוסטלגיה של ממש... (לדעתי המשחקים של פעם הרבה יותר יפים מש היום...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;1371729:
פינתי, מצאתי גם את המשחק ריימן חשבון, מעניין. לא ידעתי שיש כזה דבר, אבל אני מזהירה - זה ממכר. זוכרת שישבתי שעות ע"ג שעות עם המשחק הזה בילדותי (בגירסה הרגילה שלו ולא ה"חשבונית").

חסום לי, מעניין אותי. אשמח אם תוכלי לעזור לי בענין. תודה

נ.ב. אצלי הוא יודע שאין סרטים בכל מצב, זה מחשב של עבודה. נקודה. (כך הוא יודע ומודיע לכל החברים שרואים את המסך הגדול והציוד...)
אך משחקי לימוד שאין בהם בעיה בכלללל!! אני נותנת לו מידי פעם במיוחד שהוא צריך עזרה בנושא. (והוא גם בן יחיד:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת