עזרה משחקי פתיחה, אשמח לרעיונות שלכם:)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לקבל רעיונות למשחקי פתיחה והיכרות לתחילת שנה לקבוצות קטנות של תלמידים- רב גילאי (כיתה א-ו).
(הקבוצה הכי גדולה היא של 5 ילדים)
הפעילות צריכה להתאים גם לבנים וגם לבנות, ואם יש גם רעיון לאיזושהיא מזכרת קטנה ולא יקרה, אז עוד יותר טוב!!
תודה לכל המתגייסים\ות:)

• הוסף לסימניות
משחקי היכרות? הילדים מכירים בניהם או לא?

• הוסף לסימניות
יש את המשחק פתיחה שכל ילד אומר שם ומה הוא אוהב.
אפשר לשכלל את זה ולהתאים לנושא, נגיד- כל ילד אומר את השם שלו ואם הוא היה מכונית - איזה דגם היה רוצה להיות.

אפשר לפזר סתם תמונות על הריצפה (כמו נופים) וכל אחד בוחר תמונה ואומר למה בחר דווקא אותה.

• הוסף לסימניות
יש את המשחק פתיחה שכל ילד אומר שם ומה הוא אוהב.
אפשר לשכלל את זה ולהתאים לנושא, נגיד- כל ילד אומר את השם שלו ואם הוא היה מכונית - איזה דגם היה רוצה להיות.

אפשר לפזר סתם תמונות על הריצפה (כמו נופים) וכל אחד בוחר תמונה ואומר למה בחר דווקא אותה.
השאלה אם התמונות עם הנופים לא יסבך למשל ילדים קטנים- כיתה א' וכזה.
שנה שעברה עשיתי להם משחק פתיחה ממש חמודי- עם עדשים וגם מזכרת מתוקה.
אבל נגמרו לי הרעיונות:(
ועוד שניה מתחילה שנההה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעבר הייתי מדריכה בסמינר אמריקאי, ועשינו שם משחק הכרות שנקרא ME TOO 'גם אני'
כולם עומדים במעגל גדול. המנחה מחזיקה כדור צמר גדול ואומרת משפט על עצמה. לדוגמא: "אני אוהבת לצייר" ואז מישהי בקהל שאוהבת לצייר צועקת 'גם אני' והמנחה זורקת אליה את הכדור. ואז מי שתפסה את הכדור אומרת: "אני אוהבת לאכול פיצה" וכנ"ל מישהי בקהל צועקת 'גם אני' ומשליכים לה את הכדור צמר וכך הלאה והלאה עד שהכדור נגמר.
המטרה היא גם להכיר את הקהל, תחביבים, טעמים, וכדו'
וגם להראות שבין כולנו יש חוטים שמקשרים. בסוף כולנו קשורים אחד לשני.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אשמח לקבל רעיונות למשחקי פתיחה והיכרות לתחילת שנה לקבוצות קטנות של תלמידים- רב גילאי (כיתה א-ו).
(הקבוצה הכי גדולה היא של 5 ילדים)
הפעילות צריכה להתאים גם לבנים וגם לבנות, ואם יש גם רעיון לאיזושהיא מזכרת קטנה ולא יקרה, אז עוד יותר טוב!!
תודה לכל המתגייסים\ות:)
יש לי כמה וכמה קבצים עם רעיונות (תיקיה)
אפשר לפנות אלי למייל l0583260600 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
יש ספר 100 רעיונות למשחקים ובו פרק על משחקי היכרות

• הוסף לסימניות
יש משחק מאוד חמוד שפעם קבוצה של סמינריסטיות שהיו מגיעות אלי לכיתה פעם בשבוע עשו במפגש הראשון.
יושבים במעגל ובאמצע יש קערה עם סוכריות, במבה או כל דבר אחר... ואז הראשון מתחיל להגיד על עצמו דברים וכל נתון לוקח יח' של מה שבקערה לדוג': אני בכור, אני אוהב... אני לא אוהב... יש לי כך וכך אחים... יש לי דודים שגרים ב... וכן על זו הדרך ואז כשמישהו מזדהה הוא קם ואומר 'מזדהה' לדו': אני אוהב צבע ירוק ויש בקבוצה עוד מישהו שאוהב ירוק. הרעיון שצריך להגיד כמה שיותר דברים ייחודיים. זה משחק מרתק כי ככה אפשר להכיר יותר טוב... ממש מצוין למורה ותלמידים וסתם מחמם ת'אוירה... מקווה שהובנתי ואם יש שאלות אז בכיף...

• הוסף לסימניות
יש משחק מאוד חמוד שפעם קבוצה של סמינריסטיות שהיו מגיעות אלי לכיתה פעם בשבוע עשו במפגש הראשון.
יושבים במעגל ובאמצע יש קערה עם סוכריות, במבה או כל דבר אחר... ואז הראשון מתחיל להגיד על עצמו דברים וכל נתון לוקח יח' של מה שבקערה לדוג': אני בכור, אני אוהב... אני לא אוהב... יש לי כך וכך אחים... יש לי דודים שגרים ב... וכן על זו הדרך ואז כשמישהו מזדהה הוא קם ואומר 'מזדהה' לדו': אני אוהב צבע ירוק ויש בקבוצה עוד מישהו שאוהב ירוק. הרעיון שצריך להגיד כמה שיותר דברים ייחודיים. זה משחק מרתק כי ככה אפשר להכיר יותר טוב... ממש מצוין למורה ותלמידים וסתם מחמם ת'אוירה... מקווה שהובנתי ואם יש שאלות אז בכיף...
תודה רבה!
מה זה אומר לוקח יחידות של מה שבקערה?
לפי מה שהוא אומר (לדוגמא- 7 אחים- 7במבות?) או שבכללי אחד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בכור-1
אני גר בקומה שניה-1
אני יודע לצייר-1
אני אוהב לשיר-1
אם זה היה לפי זה, זה היה הולך ככה
אמשלי שוקלת 200
סבא שלי בן 87
אבא שלי מידת נעלים 50
וכו' וכו' וכו'
:cool::p:cool::p
תודה ממשיתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה