נכתב ע"י GRN;1331848:מנצלשת:
יש למישהו מושג לגבי המשחק "אילבן" (11 באנגלית)
קנינו אותו וההוראות ממש לא ברורות.
נכתב ע"י קראנצול;1331842:אנדרלמוסיה!!
מכירה???
זה משחק קלפים סוחף וסוער, אצלינו אין שבת בלי המשחק הזה...
זה יותר קלפים לבד ולא קופסא עם לוח כמו כל השאר אבל צריך הרבה ריכוז ותיאום עין יד בשבילו...
נכתב ע"י גיטי 123;1331971:צופן דה ווינצ'י.
מומלץ מאד וגם קומפקטי.
אידיאלי לנסיעות.
תודה רבה מאוד על ההשקעה בתגובה!!!נכתב ע"י sara100;1331888:ההוראות לא לענין והמשחק לא משהו. בחנות קיבלנו עוד דף עם הוראות ברורות יותר. ולצערי אין לי סורק. בכ"א זה הולך שכ"א מקבל X קלפים ויש על השולחן X קלפים פתוחים.
המטרה לסיים את הקלפים שביד ולהרויח כמה שיותר קלפים לערימה שלך בצד. ויש קלפים שוים יותר ופחות.
מהלך המשחק. כ"א בתורו צריך להוריד ממה שיש לו ביד קלף 1.
ניתן להוריד ויחד עם מה שי באמצע להניח בערימה שלך אם יש משהו מתאים אם אין צריך רק להוריד.
איך אוספים מהאמצע? מלך לוקח מלך, מלכה לוקחת מלכה, כל חלק יכול לקחת יחד איתו חלקים שסך הכל יהיו שוים 11. לדוגמא הורדת קלף מס1 1 ויש באמצע 10 -7- 2- 1 יש לך אפשרות לקחת או את 10 ויחד עם האחד שלך שווה 11 או את האחד וה-2 וה-7 יחד שווה 11.
אם יש לך להוריד קלף 11 את לוקחת את כל האמצע חוץ ממלך ומלכה.
קלפים שוים: עלים ו10 נראה לי עם יהלום(?) ו-2 לא זוכרת עם מה...
אחרי שכ"א סיים את הקלפים שלו (4 סיבובים) משאירים באמצע את הקלפים שנשארו ועושים סיכום נקודות.
מי שיש לו הכי הרבה קלפים מקבל 2 נקודות (נראה לי) מי שיש לו הכי הרבה קלפי עלה מקבל נקודה (שוב נראה לי) וכל קלף יקר 10 יהלום ו2 לא זוכרת שוה נקודה.
המטרה הראשון שמגיע ל11 נקודות....
ממשיכים בסיבובים עד שמגיעים למספר הנקודות שהוחלט...11,22,33
מקוה שהובנתי.......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים