משחק אסוסיאציות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
המילה: ירושלים

יאלה, תפגיזו!

• הוסף לסימניות
קדושה, כותל, בית המקדש, חומות, הרים, נופים, רב'ערלכים, מאה שערים, עתיקות, קו 2, שוק מחנה יהודה, תחנת קמח............................
אמממ, כן, ויש כמה ערבים שמפריעים לנוף :D )

• הוסף לסימניות
מרכז העולם.
אין עליה...ורק ירושלמים יבינו את זה.

• הוסף לסימניות
כותל,קדושה, מיוחדת, מלחמות, קניות, גאולה, אוטובוסים צפופים, פקקים, עומס
ו.. מרכז העולם כפשוטו!

• הוסף לסימניות
ירושלים של זהב,
דירות לעשירים בלבד... :/

• הוסף לסימניות
בשביל מה זה מיועד המשחק הזה, אני מנסה להבין...?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
אני עדין צריכה עוד... במיוחד מהלא ירושלמים

• הוסף לסימניות
חופש, פיגועים, אבנים, שער שכם, טיולים, סיורים, פיצה אורי, גאולה, הרכבת הקלה,
פשרנים, אמריקאים, היפים, שונאיםת'בניברקים. אקשן, אידישקייט

• הוסף לסימניות
חומות, מגדל דוד, כותל, עתיקות, סמטאות, ישן לצד חדש, רב דורית, היסטורית, קדושה, טחנת קמח, הרים, אבן ירושלמית, מגוון אנושי גדול....

• הוסף לסימניות
חם וחמות :D:D:D
ואוי ואבוי אם לא אומרים שנמצאים שם..

וכמו שאמרו פה.. פיגועים, מחבלים, כותל, עיר דוד, והגששששששר.
אולי גם גאולה עולה לי.... לא בטוח צריך לבדוק שוב ;)

• הוסף לסימניות
נראה לי שרק מי שגר מחוץ לירושלים, ההסוסיאציה שלו על המילה ירושלים זה פיגועים ומחבלים מי שגר בתוך ירושלים לא חושב על זה
ולשלי - ירושלים אורו של עולם, כותל, חומות, עתיק, קדושה, רכבת קלה, גאולה, מרכז העולם, מאה שערים, השפה המיוחדת השייכת רק לירושלמים

• הוסף לסימניות
קרררררררררררררר:D
סבא שלי:)
גאולה
מחבלים:mad:

• הוסף לסימניות
איך זה קשור לפורום איש את רעהו או לאתר פרוג בכללותו?
אני בכוונה לא מוחק את האשכול כדי שכולם יראו איזה סוגי אשכולות לא שייכים לכאן.

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול הבהירה לי באישי את כוונתה המקצועית לפתיחת אשכול זה.
אין הכוונה היתה לשים אשמה על פותחת האשכול באופן אישי, אלא רק להעיר את תשומת לבם של חברי הפורום למה אתר פרוג מיועד.
למטרות מקצועיות בצורה עניינית בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה