כללי משחק - הערותיכם הנבונות

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?

ממש יפה

• הוסף לסימניות
הכל מקסים! מאד לטעמי. רק מפריע לי שכל הזמן אותה הדמות חוזרת על עצמה עם אותה הבעה

• הוסף לסימניות
זה בכוונה כיון שזה משחק דידקטי ומיועד בעיקר לקלינאיות תקשורת ויש להם איזה מטרה סביב הדמות שחוזרת על עצמה, וזה לא בידי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מגרה לקנות מושך לשחק...

• הוסף לסימניות
איזה מקצועי! ממש יפה. הייתי משנה את צבע הרקע קצת, גם הילד בגוון כחול וגם עוד פרטים קדמיים, והרקע נראה כהה מדי בעקבות כך. ענין של טעם, כנראה. מוצלח מאד!

• הוסף לסימניות
בעיקרון יפה מאוד
פונט הלועזי נראה חינמי, עדיף להחליף.

• הוסף לסימניות
יפייפה!!!
רק הערונת פצפונת: בכרטיס של הסמיילי הירוק הכובע לא יושב עליו כמו שצריך, כנראה בגלל שיש לו הבלטה (לסמיילי) ולכובע אין. תסדרי את זה וזה יהיה מושלם. אין מילה אחרת...

אגב, בלוח, איפה שהכרטיסים אמורים להיות מונחים, הצל לא שווה בכוונה? באחד צל גדול, בשני - בינוני, בשלישי - קטן, וברביעי - אין לו זכר, ממש מזכיר לי את מולד החודש...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לטעמי הכחול כהה קצת כהה מדי.
או שהגוון לא לגמרי משתלב.

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע שיש רק דמות אחת בעצם. אחרי שהעין קולטת את זה (שתי שניות בערך) זה מוריד הרבה מהעניין. האם אין אפשרות להוסיף דמויות, או לחילופין, את אותה הדמות בפוזות שונות?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפיפה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה הכללים לגבי עיצוב משחק (אם יש כזה דבר בכלל) אבל העבודה נראית מאוד יפה.
על הקופסא זה נראה קצת עמוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה