דרוש מידע משחק הרכבה לייזי - מומלץ?

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות לילדים משחק לסוכות, האמת שרציתי מגה קליקס (כי הקליקס הרגיל מעסיק אותם שעות)
אבל הוא אזל בכל החנויות ואין להשיג.
מחיפוש ברשת ראיתי משחק הרכבה בשם לייזי, אין לי מושג איך הוא ומה הוא...
למישהו יש ניסיון?
האם זה מעסיק ילדים? מתאים לגילאי 4-6?

אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
גילאי 2 ו5 מעסיק לחצי שעה בערך, לעומת המגנטים שמעסיק לשעה +.

• הוסף לסימניות
יש רעיונות למשחקים אחרים? משהו שיעסיק אותם?
יש לי קפלה, מגנטים וקליקס מחפשת משהו בסגנון הזה ולא משחקי קופסא...
לפסח קניתי להם קוביות עץ כמו בתמונה ושיחקו בזה פעמיים :(
1601363934612.png

• הוסף לסימניות
ליד הקפלה המגנטים והקליקס תוסיפי חיות, אנשים ומכוניות
אם יש להם קצת דמיון הם יתעסקו עם זה שעות

• הוסף לסימניות
ליד הקפלה המגנטים והקליקס תוסיפי חיות, אנשים ומכוניות
אם יש להם קצת דמיון הם יתעסקו עם זה שעות
הם מוסיפים פליימוביל ומכוניות למשחק, זה באמת מעסיק אותם המוןןן
רציתי לחדש להם את המלאי, בכל אופן סגר ונהיה תקועים בבית..

• הוסף לסימניות
יש למגנטים תוספות כמו קוביות מגנטים ועוד סוג שניתן להרכיב ממנו מטוס וטרקטור זה גם מעסיק הרבה זמן.
דופלו/ לגו גם מעסיק שעות.

• הוסף לסימניות
מגנטים
אין על זה, יש לי המון, כל פעם שיש מבצע אני קונה עוד, בראש השנה זה היה המשחק היחיד בחוץ, יש לי גם את הפארק שעשועים שלהם, אם יש הרבה מגנטים, זה מעולה חבילה אחת שתיים לא מספיק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה