משחק הרכבה מגנטים Playmags

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ על המשחק?

• הוסף לסימניות
אני!
משחק מדהים למגוון גילאים
מגיל שנתיים ועד גיל 8-9
אבל בקופסא אחת יש רק 100 חלקים וזה לא מאוד הרבה

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
יש לי קופסה של 150 חלקים, הילדים יושבים על זה שעות!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות, יש לי קופסא של 100 חלקים, מעט מדי.
המשחק בשימוש יומיומי!

• הוסף לסימניות
משחק מעולה
מתאים לכל הגילאים
שווה כל שקל!!!

• הוסף לסימניות
יש חנות בקרית גת שמוכרת ב-15% הנחה
אם מעניין אותך, אתן לך את המס' שלה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את המשחק היום בצעצועי שטראוס במחיר 480 ש"ח ל100 חלקים, ו690 ש"ח ל150 חלקים.
יש מקומות שזה יותר זול?

• הוסף לסימניות
ב'מקור העגלות והמשחקים' באשדוד , 150 חלקים - 600 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש כל מיני איכויות במגנטים, כדאי לך לברר טוב

• הוסף לסימניות
ברלה - יצחק שדה 13 בני ברק (מאחורי בעל התניא)

• הוסף לסימניות
ןמי שגר בירושלים? יש אופציה?

• הוסף לסימניות
איזו חברה היא המקורית?

• הוסף לסימניות
playmags היא המקורית.
סימן: בחבילה של הקצת חלקים(נראה לי 100) אין הרבה צורות מיוחדות עם חורים וכל מיני אלא רק צורות שלמות (ריבוע, 2 סוגי משולש, ריבוע גדול)

שווה להביא מארה"ב!! (רק צריך משקל, כי זה כבד מאוד)

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!!!! משחק מדהים ומעסיק ביותר, שווה את ההשקעה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1571376:
playmags היא המקורית.
סימן: בחבילה של הקצת חלקים(נראה לי 100) אין הרבה צורות מיוחדות עם חורים וכל מיני אלא רק צורות שלמות (ריבוע, 2 סוגי משולש, ריבוע גדול)

שווה להביא מארה"ב!! (רק צריך משקל, כי זה כבד מאוד)

מידיעה אישית- בחו"ל לא הרבה יותר זול ע"מ שיצדיק סחיבה, מה גם ששוקל הרבה וזה בעיה במיוחד לאור העובדה שניתן לקחת רק מזוודה אחת.
החבילה של המאה במקורי זה הכי הרבה חלקים. לפני זמן קצר הם שינו את הרכב המארז, והורידו את הגלגלים למארז נפרד שעולה באזור החמישים, מהסיבה הפשוטה שהם נותנים אחריות על החלקים, לא כולל הגלגלים.

• הוסף לסימניות
לפי מה ששמעתי מהיבואן עצמו - הפליימגס הוא החיקוי, והמגנטיילס הוא המקורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה