משחק הרכבה מגנטים Playmags

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטרה;1571550:
לפי מה ששמעתי מהיבואן עצמו - הפליימגס הוא החיקוי, והמגנטיילס הוא המקורי.

אכן

• הוסף לסימניות
משהי יודעת כמה משמעותי ההבדלים ביניהם?

(סדר גודל של מחירים: Magna-Tiles עולה 100 חלקים בסביבות ה-630 ש"ח ו-PLAYMAGS עולה 150 חלקים בסביבות אותו המחיר)

האם שווה להשקיע במקורי ולקבל פחות חלקים?

• הוסף לסימניות
משהי יודעת כמה משמעותי ההבדלים ביניהם?

(סדר גודל של מחירים: Magna-Tiles עולה 100 חלקים בסביבות ה-630 ש"ח ו-PLAYMAGS עולה 150 חלקים בסביבות אותו המחיר)

האם שווה להשקיע במקורי ולקבל פחות חלקים?

• הוסף לסימניות
לי יש את המגנטיילס כבר שנה - בשימוש יומיומי ונראה חדש, עכשיו קניתי של פליימגס 50 חלקים ב-220 ש"ח.
המוכרת טוענת שזה לא חיקוי, אלא 2 חברות אמריקאיות שמייצרות את המשחק הזה, ואין הבדל באיכות.
מקווה.

• הוסף לסימניות
לי יש את הפלימגס בשימוש מסיבי כבר שנה וזה מעולה
(למעט 3 חלקים שזרקו אותם כמה פעמים חזק מגבוה וטיפונת נשבר בפינה+ שהמשטח עצמו של החלקים קצת שרוט ומשופשף ולא מבריק כמו שנקנה

• הוסף לסימניות
אני ביררתי בשבוע שעבר בבני ברק. המחירים נעו סביב 420 באי במטמון - הכי זול. בשאר החנויות גם בדרורי ובטויס לנד 460 . ביקשתי הנחה בדרורי ואמרו שזה המחיר.
שירה פיג חבל להטעות , כי אני לא מבינה איך זה יותר זול מ380. כדאי לברר אם בברלה אכן זה המחיר כי אני קניתי ב420 אחרי סקר שוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nit;1571638:
אני ביררתי בשבוע שעבר בבני ברק. המחירים נעו סביב 420 באי במטמון - הכי זול. בשאר החנויות גם בדרורי ובטויס לנד 460 . ביקשתי הנחה בדרורי ואמרו שזה המחיר.
שירה פיג חבל להטעות , כי אני לא מבינה איך זה יותר זול מ380. כדאי לברר אם בברלה אכן זה המחיר כי אני קניתי ב420 אחרי סקר שוק.

עכשיו קניתי,
בגרפיכל בביתר - 389 ש״ח ל100 חלקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1571708:
מאיזה גיל מתאים המשחק?

לי ילדה בת שנה וחצי כבר משחקת בזה היא נהנית מאד מאד
מדביקה על הדלת ומחברת הכל למגדל גבוה
וכמובן עד גילאים הרבה יותר גדולים

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מבצע לPLAYMAGS?

אני מחפשת מחיר טוב לרכישה, אשמח לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
לי יש את הפליימגר, נראה במראה חיצוני זהה לפליימגס
אבל זול בהרבה 200 ש"ח ל100 חלקים קניתי שתי חבילות ,
ומאז הילדים חוגגים על זה ואני ממש ממש מרוצה,
לא ראיתי הבדל מהותי בינו לבין המקורי (שהלוויתי מאחותי לפני שחלטתי לקנות)
ממליצה בכל פה על הפליימגר, אפילו בגן של ביתי קנו תוספת השנה של החיקוי ומרוצים

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד
יש לי לא מקורי וזה באיכות מעולה
ברחוב יואל בירושלים יש חנות שזה ממש זול
חבילה של מאה בסביבות ה200 ₪ לא המקורי אבל איכותי ביותר
לאמא שלי יש משם ויש שם המון נכדים משחקים אם זה זורקים את זה ולא קרה לזה כלום

• הוסף לסימניות
יש לי של פליימגס וכבר יצאו כמה מגנטים ממקומם - זה מסוכן כי ילד קטן יכול לבלוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה