נכתב ע"י שיר המעלות;1450745:יש לי את המשחק, הילדים נהנים מזה מאד כמו כל משחק (לא מכורים לזה כמו לקליקס) נראה לי שזה מקורי עלה בערך 200 ש"ח ל800 חלקים
נכתב ע"י גולדס;1450728:מנגד - ממליצה מאוד על מקליקונים! אפילו בן השנתיים שלי נהנה
נכתב ע"י גולדס;1450728:מנגד - ממליצה מאוד על מקליקונים! אפילו בן השנתיים שלי נהנה
נכתב ע"י סטודנטית;1450823:גם אני- מעולה!!!!
נכתב ע"י גולדס;1450728:יש לי, לא ממליצה, הוא שוכב בארון, והילדים שלי מאוד אוהבים הרכבה
יש אמריקאי מקורי ורב מה שיש כאן בארץ זה החיקוי.
לאחר שימוש די קצר הקשים מתרחבים, החיבורים לא מחזיקים מעמד והקשים מקבלים כפל.
מנגד - ממליצה מאוד על מקליקונים! אפילו בן השנתיים שלי נהנה
נכתב ע"י מגה;1450874:יש לי מקליקונים - באמת מומלץ מאוד!
אבל מתחשק לי משחק הרכבה חדש לקנות לילדים לחנוכה, המליצו לי על הקשיות, אבל אני מתלבטת ולפי התגובות כאן נראה לי שלא אלך על זה
אז הבו רעיונות ...!!!
נכתב ע"י רחליקה;1450993:מאיזה גיל זה מתאים? גיל 3-5 יהנו מזה? או שזה ליותר גדולים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים