כללי משחק טיפוגרפי קבוצתי-"חמש אבנים"

• הוסף לסימניות
אני הזהרתי!
אגב יש אצלי מבצע בלעדי לאבנים במחיר שאסור לפרסם!
פרטים באישי:cool:
מבצע למי שעובר אצלכם סדנת עבודה על מידת הסבלנות? כל ריבוע שאני משבצת אני משתבשת, איך אתם עושים את כל היצירות הללו? עבודת נמלים ממש!

• הוסף לסימניות
קיץ  בריא.png
אפשר לשבת על זה שעווות.
הגבלתי את עצמי בזמן... לא כ"כ הצלחתי לעמוד בזה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בקרוב סיכום ביניים!!
ועוד הפתעות:cool:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יאלללה תעשה מזה פונט אמיתי- זה ירוץ... :)
(עכשיו תמשיך עם גוגואים {אג'ואים בלע"ז...} )
אני מחזיר את הכדור למגרש שלך:)
אולי זאת תהיה תרומתך למשחק להפוך את זה לקובץ גופן, חינמי כמובן.
וחוץ מזה המשחק רק מתחיל.
יש עוד הרבה מה לעשות ולחדש בו!
אולי תתרום איזה יצירה לקולקציה. אני חושב לעשות איזה מיצג מגניב בסוף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!!
איך אתם עושים את האנימציות המשגעות האלה?
אפשר הדרכה?

• הוסף לסימניות
מה בעצם יוצא מכל הרעיון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה