משחק יפה למפגש משפחתי בסוכה, יש?

• הוסף לסימניות
קליל שלא מצריך יותר מידי הכנה, ומתאים לקשת די רחבה של גילאים.
תודות!

• הוסף לסימניות
משחק זכרון בזוגות גרבים חדשים כמובן...
כל אחד מניף בתורו את הגרב,ילדים מאוד נהנהים בסוף מקבלים אותם מומלץ להביא גרבי לילה חמודות

• הוסף לסימניות
טאבו- משחק קלפים בו צריך להגדיר מילה בלי להשתמש במילים מסוימות..
בד״ כ מצחיק ביותר ותחרותי בין שתי קבוצות
מתאים מגיל עשר בערך
אנחנו רכשנו בכפר השעשועים אפשר להכין לבד כרטיסים מהווי המשפחה עשינו גם את זה חוויתי מאוד!

• הוסף לסימניות
שם המשחק: "אני אף פעם לא..."

כל אחד מהמשתתפים מקבל כ-20 סוכריות טופי\חבילת עדשים\במבה וכד'.
כל אחד בתורו צריך לומר משפט שמתחיל במילים:"אני אף פעם לא..." לדוג: אני אף פעם לא טסתי במטוס\ אני אף פעם לא אכלתי דגים\ אני אף פעם לא ביקרתי את דודה מטילדה וכד'.
כמובן שהמשפטים צריכים להיות אמיתיים.
ומה עושים שאר המשתתפים? כל אחד שכן היה במצב המדובר, כלומר: כו טס במטוס, כן ביקר את הדודה וכו' צריך לתת לזה שאמר את המשפט סוכריה אחת.

המטרה של כל משתתף היא לצבור כמה שיותר סוכריות. כלומר: לומר משפט שיגרום לכמה שיותר אנשים לתת לו סוכריה, למצוא משהו שהוא אף פעם לא נכח בו וכל השאר כן.

קצת קשה להבין את היופי של המשחק כשהוא כתוב כך, אבל זה משחק מאתגר, חמוד, מהנה ומלווה בהרבה צחוקים. וכמובן- מתאים לקשת די רחבה של גילאים.

בהצלחה וחג שמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה