משחק לגיל 3+ עזרה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לביתי החכמה והבכורה משחק/משחקים שתוכל להעסיק את עצמה אחר הצהריים-עכשיו כשהיא מסיימת ב 1 וחצי יש מלא שעות ושתינו מתחרפנות :)

מי יכולה להמליץ על משחק שתוכל לשחק בו לבד? (כרגע אין לה פרטנרים למשחק... חוץ ממני...)

האם קליקס עדיין להיט או שיש משהו יותר מומלץ?

אשמח מאוד לשמוע רעיונות!

• הוסף לסימניות
חולקת מניסיוני העשיר עם ילדה אחת:
המורה נוקי- משחק אלקטרוני עם כרטיסים, פשוט לתפעול לקטנטנים ומלמד מאוד, ב2 רמות.
פליימוביל- מעסיק שעות אבל בעיקרון נועד לגילאי 4+, יש פליימוביל123 לגיל הרך אותו אני לא מכירה. ראיתי שעל חלק מהדגמים יש בברלה צעצועים מחירים מצויינים.
השחלת חרוזים לפי דגם- משחק דידקטי אבל אהוב.
פאזלים, אפשר מורכבים (ויקרים!) מעץ, עם לוחות שונים (לי יש מחו"ל של מליסה&דוג)

הילדה שלי לא מתחברת למשחקי הרכבה אז אין לי ניסיון איתם כ"כ. אבל אם את קונה משחקי דמיון כמו פליימוביל או בית בובות ואביזרים אז כדאי לשלב קפלה איתם.

• הוסף לסימניות
קליקס - ילדים ממשיכים לאהוב ולשחק...
יש גם משחק קשיות נהדר

• הוסף לסימניות
קילקס - מקסים
קוביות לגו גדולות
קפלה
וכל משחקי ההרכבה הקלים, טובים לגיל הזה.
(לא כל ילד בן 3 כבר מסתדר עם קליקס)

• הוסף לסימניות
בתי בת כמעט 4 "גילתה" לאחרונה את הפאזלים והיא יושבת המון על זה ומרכיבה נהדר!

• הוסף לסימניות
אצלי בת ה-3 משחקת המון בבובות, כלי מטבח וכלי רופא.
היא יושבת שעות עם לורדים צבעים מדבקות וכדו' ועוד תחום שמעסיק אותה יפה זה קלפי לוטו, התאמות חצי חצי, חיות וגוריהן ופאזלים קלים של עד 4/6 חלקים
ולמרות כל זה עדיין אני משמשת כפרטנר למשחק

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת ה-3 משחקת שעות בפאזלים ובבר בצק עם שלל חותכנים וכו'.

• הוסף לסימניות
קליקס
פסטלינה דפים צבעים מדבקות
אפשר לנסות פאזלים

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות באמת העליתן רעיונות שלא חשבתי,

שאלה ל mediadesign בר בצק לא הורס בגדים/רהיטים?

ולמי שיש עוד רעיונות עדיין לא הלכתי לחנות אז אפשר להמשיך להציע :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1367386:
תודה לכל העונות באמת העליתן רעיונות שלא חשבתי,

שאלה ל mediadesign בר בצק לא הורס בגדים/רהיטים?

ולמי שיש עוד רעיונות עדיין לא הלכתי לחנות אז אפשר להמשיך להציע :)

אני לא ממש יודעת על בר בצק פשוט אבל אחי קנה לי בארצות הברית בר בצק של PLAY DOU והוא פשוא מעולה לא מלכלך בכלל ולא נדבק לכלום פשוט כיף, ראיתי אותו גם בארץ בחנויות צעצועים אבל הוא יותר יקר מהבר בצק הרגיל.
מה שכן אני יודעת הם עושות בר בצק גם בגן, את הסוג הפשוט והיא לא חוזרת עם לכלוכים או משהו.

• הוסף לסימניות
בדיוק הגיל להתחיל עם פליימוביל,
שבי איתה כמה פעמים ותלמדי אותה לשחק :)
אפשר לשלב קליקס / קפלה להשלמת ריהוט, לבנות חדרים, מיטות גן חיות וכו'...

• הוסף לסימניות
לילדים שאוהבים משחקי דמיון כדאי לשלב יחד מספר משחקים כמו קליקס, קפלה, חיות, אנשים ומכוניות ולפעמים גם דפים וצבעים
הם יצליחו לבנות עולם ומלאו ויהיה אפילו קשה לעצור אותם, כמובן שבתחילה ההורה צריך להיות גם יצירתי ולהראות לילד איך ומה אפשר לייצור ולעשות
ואילו חלק מהרעיונות של ילדיי: גינת משחקים, גן חיות, כבישים וגשרים+תחנות רכבת ואוטובוסים וכד',בית בובות, הכנסת ספר תורה ועוד...

• הוסף לסימניות
ארגז חול!
קונים בכמה שקלים שק חול ים ענק ונקי (בחנויות לחומרי בנייה) בתוך בריכת פלסטיק. אצלי זה בתוך הבית, משחקים, ואח"כ מטאטאים ולא נשאר זכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי נעמי;1367799:
ארגז חול!
קונים בכמה שקלים שק חול ים ענק ונקי (בחנויות לחומרי בנייה) בתוך בריכת פלסטיק. אצלי זה בתוך הבית, משחקים, ואח"כ מטאטאים ולא נשאר זכר.

מה אפשר לעשות עם חול?
תביאי הצעות למשחק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה