משחק לילדה בת 4

• הוסף לסימניות
אני מעונינת בהמלצה למשחק קופסא לילדה בת 4 שיעסיק אותה.

• הוסף לסימניות
יש ילדה בת 4 שיעניין אותה בובה של אמריקן גרל ויש בת 4 שיעניין אותה פלימוביל
זה שאלה בלי תשובה כל משחק מעסיק תקופה קצרה ואח"כ הוא נח בארון מפסח לפסח

• הוסף לסימניות
ויש לי יילדה בת 3 עם חדר משחקים שיכול להתחרות עם טויס אר אס אבל בכ''א שום דבר לא יעסיק אותה יותר מ10 שניות אם היא צריכה לשחק לבד :( :)

• הוסף לסימניות
המלצה שלי- לכי לחנות משחקים (נורמלית, לא דוכן של 'שמטעס' באמצע הרחוב) שם תבדקי מה יש, תבקשי הסבר מהמוכרת ואם היא בעצמה לא יודעת - לכי לחנות אחרת.
אל תסמכי על סתם דעות כי מה שמעסיק שעות אחד, מאד יכול להיות שלא יתאים לילד שלך.

• הוסף לסימניות
יש פזל חדש של אפיקומן מאוד יפה, ציור של טקס האפיקומן, יש ב24 חלקים וב48. מכרו את אצלנו בעבודה וממש רץ, עולה 20 ש"ח בלבד, מתאים לאווירת הימים ויכול להישאר לשנים כמשחקי פסח.

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה על המשחק
Mosaic puzzle
סידור חלקים צבעוניים לפי דגם.
יש ב"ב באי המטמון עולה בערך 60 ש"ח
את הבנות שלי הוא מעסיק שעות.
אבל זה מתאים רק לילדה עם סבלנות.

קבצים מצורפים

• Mosaic puzzle.jpg
    KB 24.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;749882:
אני מאד ממליצה על המשחק
Mosaic puzzle
סידור חלקים צבעוניים לפי דגם.
יש ב"ב באי המטמון עולה בערך 60 ש"ח
את הבנות שלי הוא מעסיק שעות.
אבל זה מתאים רק לילדה עם סבלנות.
תודה! קניתי את הרעיון

• הוסף לסימניות
ברעיון הזה יש עוד הרבה משחקים של העתקת דגמים, כמו: צורה ויצירה וכו'. את צריכה לברר בחנות, אולי תמצאי משחק דומה שמדבר אליך ואל ביתך יותר.

• הוסף לסימניות
הוא באמת משחק טוב, רק שעליך לקחת בחשבון שיש לו 'מליון' חלקים קטנטנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה