התייעצות משחק לילד בן 5

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות משחק קופסא (לא הרכבה) לילד בן 5. היות שלאור המצב אני לא יכולה לראות פיזית את המשחק אשמח לשמוע המלצות על משחק קופסא מעניין ומתאים. תודה

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפסח "קוקו- טאקי"
חמוד ומוצלח.

כמובן דורש עוד שחקנים.

יש גם את "דאבל" שמאד חמוד לגיל הזה

• הוסף לסימניות
דאבל, קארוס, מסיבת ממתקים(קצת יותר מורכב) אלו שלושת המשחקים האהובים על הבן שלי בגיל זה

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת למשחק קצת יותר גדול, ראיתי שיש 'מגדל פיזה' 'מפלצות' 'על המנגל'
מישהו יכול לכוון אותי למשחק מומלץ בקטגוריה הזו?

• הוסף לסימניות
דווקא אם יש לילד חוש דמיון מפותח . כי הכלל בפלימוביל הוא : שאם הילד עם חוש דמיון הוא מתחבר עד הסוף אבל אם הוא ריאלי אז חבל על הזמן והכסף.

• הוסף לסימניות
בבני ברק ישנה חנות זולה לפלימוביל בפרט באריזות פגומות בשם ברעלה ויש להם גם משלוחים.

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי זה טלפון. אנשים אדיבים מאד ואמינים מאד שווה נסיון יש ילדים שמעסיקים עצמם שעות בזה.

• תודה
Reactions: msl
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהמשחקים המומלצים ביותר לגיל הזה הם אכן משחקי הרכבה ודמיון,
חבל על הכסף שלך- ילדים בני חמש לא משחקים במשחקי קופסא מעבר לפעמים בודדות, מיד לאחר הקניה.
הילדון שלי בן כמעט חמש- רק פליימוביל עם קפלה ומגנטים, וגם האחים שמעליו כך.
עשיתי על זה ברור פעם,
אם כדאי לקנות להם משחקי קופסא- והתשובה הברורה הייתה שאין ענין.
וגם המועטים שקניתי(משחקים טובים ומומלצים!) שוכבים בנחת בארון...

אני מוסיפה,
יתכן שילדים מעטים כן ישחקו, אבל מנסיון רובם המוחלט לא.
ואני חושבת שכולם יסכימו איתי שפליימוביל ומגנטים הם המשחקים המשומשים ביותר שלהם...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רציתי לכתוב בדיוק כמו @qwerty
בירושלים יש את בוטיק הצעצועים ,יש לי כמה רכבי פליימוביל משם ויחד עם המגנטים זה מה שהם משחקים רוב הזמן
שבוע שעבר קניתי באושר עד פלימוביל יהודי כתוספת הם מאד נהנו אבל החלקים קטנטנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה