עזרה משחק למסיבת חנוכה למשפחה קטנה

• הוסף לסימניות
אני עושה מסיבה קטנה למשפחה שלי(אין מסיבה למשפחה מורחבת) ומחפשת רעיון למשחק או תעסוקה מעניין שלא לוקח הרבה זמן להכין.
זה יהיה בשבילי עם 2 ילדים - בן 14 ובת 12. (בעלי כנראה לא יצטרף למשחק).
תודה!

• הוסף לסימניות
איזה סוג משחק את מחפשת?

• הוסף לסימניות
משהו כף שלא צריך הרבה השקעה.
בעבר שחקנו זיכרון ממתקים, משחק לוח (מסלול פשוט) עם שאלות מצחיקות ושחקנו עם סביבונים,

• הוסף לסימניות
אם יש לך זמן לשחק את יכולה לקנות משחק של חדר בריחה - exit .
מתאים לגילאים האלה, בלי שום הכנה.(אמור לקחת שעה) ומעסיק מאוד.
אבל לא קשור ישירות לחנוכה.

• הוסף לסימניות
אפשר משחק זכרון של משימות ןהפתעות כלומר לקחת כוסות שתיה חמה לשים אותם מסודרות כלפי הריצפה כמו במשחק זכרון ולהניח ממתקים קטנים ופתקים עם שאלות או משימות וכל 2 כוסות אותו דברים ואז כל אחד מרים 2 בתורו ואם יצא לו אותו דבר אז מקבל את ההפתעה שהיה בכוסות או עונה על השאלות/ המשימות ( שאלות אפשרת על המשפחה כמו למנות את ימי ההולדת של כולם/ מה המאכל האהוב של כל אחד וכו')

• הוסף לסימניות
יש בטריקס(קליקרים) אופציה חינמית למספר קטן של משתתפים.אם יש לכם 3 טלפונים יכול להיות לכם נחמד.
וסתם,כל משחק עם הילדים זו שעת איכות. רמי, קטאן, רביעיות וכו'

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על טריקס, מאוד נהנים מזה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי משחר עם הבננות שלי והיה ממש מוצלח-מבקשים מכל משתתף לרשום מילה/משפט קצר מה אומרת להם מילה מסוימת.כמו: מה אומר לכם המילה אמא? או מה אומר לכם המילה שבת? כל אחד רושם על דף=מקריאים את כולם ובוחרים של מי הכי היה מצחיק/קולע/מענין/מי שקיבל הכי הרבה נקודות זכה במתנה.האמת שהופתעתי ממש -כל מילה גררה שיח מענין,והיה מושלם-אפילו בת ה9 הפתיעה! מילים לדוגמא:שבת,אורחים,אמא,אבא,שקל,מבחן,חנוכה,עוזרת,קניות,אזעקה,ספר קריאה,ועל זה הדרך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל הרעיונות המקסימות.
עכשיו אני צריכה לבחור את מה שנראה לי הכי ילך.
גם לא פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה