משחק מוצלח לגיל שנתיים וחצי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע רעיונות!
תודה!

• הוסף לסימניות
לבן - מוסך ואין סוף מכוניות

• הוסף לסימניות
פיטריות ג'מבו

מקסים מקסים!!!

• הוסף לסימניות
כלי רופא
כלי עבודה
משושים - משחק עתיק אבל הילדים מתים עליו בגיל הזה.
מר תפוח אדמה

• הוסף לסימניות
בן- זה מכוניות על נספחיהן. אבל אם הוא לא בקטע (אם הוא היה לא היית פותחת את האשכול, כנראה)
יש משחקי הרכבה שמוכרים במשקל -חתיכות גדולות עם שיניים וחורים קטנים לפטריות. הרבה פחות מורכב מקליקס ומעסיק מאוד.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים וחצי יושב המון עם קליקס ויוצר דברים ממש חמודים לגיל הזה(ורק בא לבקש עזרה עם הגלגלים כל הזמן:rolleyes:. וכמו שכתבו למעלה עם מוסך ומכוניות אבל באמת חשוב לציין אם זה בן או בת.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים וחצי אוהב מאד עגלה של בובה. וכלי מטבח.
הוא לא טיפוס שיושב ובונה...
גם ספרים מעניינים מעסיקים מאד בגיל הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;750928:
הבן שלי בן שנתיים וחצי אוהב מאד עגלה של בובה. וכלי מטבח.
הוא לא טיפוס שיושב ובונה...
גם ספרים מעניינים מעסיקים מאד בגיל הזה.

יש לו אחיות!! ;)
הפונקציה היחידה לשימוש בעגלת בובה אצל הבנים שלי, זה קיפולה כשעולים לאוטובוס ופתיחתה שיורדים וחוזר חלילה...

• הוסף לסימניות
לבת שלי בת שנתיים יש משחקיה שלמה בארון והדבר שמעסיק אותה שעות זה כוסות חד פעמיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה