יש קפלה. לדעתי היא לא מתאימה להרבה ילדים יחד כי כל הזמן "מפילים" אחד לשני...נכתב ע"י שרי קלוגר;1068171:קפלה. אצלנו זה במקום השני, אחרי הקליקס.
נכתב ע"י שלמה;1068176:מורפן.
זה אותה משפחה של הקליקס, רק שהוא משודרג.
נשמע מעניין ושווה בדיקה.נכתב ע"י יעל ברג;1068177:גם אני בעד מורפן. משום מה הוא לא מספיק מוכר. אבל בני בן ה-6 אוהב אותו מאד כבר שנתיים.
בגלל זה אני רוצה משהו מקביל לקליקס, כי כן נמאס להם מהקליקס, אבל אין כמוהו...נכתב ע"י grafix;1068193:אין מתחרה לקליקס!
המורפן היה אצלי כמה חודשים להיט, אבל עד מהרה נשכח והקליקס חזר לככב, לכל הגילאים, ואף פעם לא נמאס.
לגו, הבעיה שיש גם ילדים ממש קטנים ולגו בלי כל הפיצפים זה לא שווה...נכתב ע"י GRN;1068222:מה עם לגו??
בתור ילדים היינו בונים איתו שעות על גבי שעות.
פליימוביל עוד לא יצא לי לראות מקרוב ילדים שמשחקים בזה כ"כ הרבה, אני צריכה לראות כדי להשתכנע... בכל אופן, השקעהנכתב ע"י חביבה;1068274:פליימוביל- למי שיש סבלנות זה מדהים.
הבן שלי בן 4.5 מתעסק עם זה יופי- אצל חמותי.
אני עוד לא השקעתי בזה.
נכתב ע"י sh12;1068293:ואם לא רוצים להשקיע בפלימוביל או שרוצים לילדים קטנים יותר:
בית בובות- עם מלא בובות, כלי בית, רהיטים, וחיות
מעסיק לשעות ארוכות את כל הגילאים מבן השנה ועד לגי ל12-13 !!
אפשר כל הזמן להוסיף חפצים.
[זול בהרבה מהפליימוביל. גדול יותר ופחות נאבדים חלקים קטנים. חזק יותר, ומתאים גם לתינוקים]
וזהו, שאני רוצה כדי לקנות מתנה לחמותי לר"ה, להעסיק את כל הילדים בשלושת הימים שמצפים לנו...נכתב ע"י אבש;1068358:טטריס![]()
נכתב ע"י grafix;1068459:בכל חנות משחקים מוכרים טטריס, עולה כ10 ש"ח.
לא נכון! אפשר להרכיב מזה אינסוף דברים, ומצורף לזה הרבה דפים עם רעיונות.נכתב ע"י פיסטוק;1069550:זה נשמע שרק המורפן הולך להתאים לי...
יש עוד רעיונות???
הסתכלתי על המורפן זה נראה שמרכיבים איתו בעיקר כלי תחבורה זה נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים