דרוש מידע משחק קופסא למבוגרים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על משחק קופסא טוב למבוגרים, תודה!

• הוסף לסימניות
משחק שאלות מעניינות ששואלים את המשתתפים, כולל משימות מדליקות
אנחנו יצאנו לנופש כמה בנות וקנינו לפני את המשחק הזה, משחק מגניב שסחף את כולן והיה מלהיב ומצחיק!
אני קניתי אותו בדוכן של 'דברי שיר' בתחנה המרכזית בירושלים, ממש בכניסה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי במתנה את המשחק מאציקורו - ואני לא יודעת איך משחקים בו , ההוראות לא ברורות,
אשמח אם משהו מכיר ויוכל לעזור
תודה

• הוסף לסימניות
מנטליזציה-
משחק מודעות ממש כיף!

• הוסף לסימניות
בלינק להשאלה יש כרטיסים עם שאלות כמו:
מה עולה לי לראש שאני חושבת על ספרים?
ואז כ משתתף מקבל 5 כרטיסים עם מילים\ משפטים כמו: במהרה בימנו" "חיים חדשים" שמחה וששון"
משתתף אחד מרים כרטיס עם שאלה ושואל אותה בקול
ואז כל משתף מהמר על משפט אחד מתוך החמש שיש לו
ואז מי ששאל את השאלה בוחר את המשפט שהכי נכון לגביו
משחק מהמם!!

• הוסף לסימניות
אפשר לשחק גם במשחק קלפים פשוט
"קרה קופה "
כיף חיים!! צריך ארבע משתתפים
אנחנו משחקים בשבת שעותת
ויש את המשחק " פוקר" אחד המשחקים השווים!!!

• הוסף לסימניות
ושתיהם זה משחקים שאפשר לשחק מבוגרים עם ילדים ( בערך מגיל 10 \12 )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה