עזרה משחק קופסא - קטאן

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
שמע?
ממליץ?

אשמח לשמוע

מחפשת משחק לגלאי 10+

אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
אצל חמותי , גיסים שלי בגילאי 10 -15, בנים ובנות נהננים ממנו מאד.
כנ''ל אצל הורי.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי מאד אוהבים
משחקים בזה שעות!
גילאי 7-15

• הוסף לסימניות
מישו יכול להסביר מה המשחק? פחות או יותר בקווים כלליים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
שמחה לשמוע שנהנים

קניתי במכירה שהיתה היום באור ישראל בבני ברק ב138 ש"ח

104490001.jpg

הנה פרטים על המשחק:
המתיישבים של קטאן משחק קופסה

המשחק המתיישבים של קטאן נחשב למשחק Gateway, אחד ממשחק הלוח המשפיעים ביותר בעשורים האחרונים עבור הקהל הרחב. המיומנויות הנדרשות במשחק הן חשיבה אסטרטגית, ניהול משאבים ויכולת מסחר (מסחר במשאבים ועסקאות שונות הוא האלמנט האינטראקטיבי העיקרי בין המשתתפים במשחק).

המטרה של המשחק היא פשוטה, להתיישב באי קטאן, תוך כדי ניצול המשאבים הטבעיים של האי כדי להתקדם ולהתפתח, על ידי בניית יישובים, ערים, דרכים וקלפי פיתוח.

כמו כל משחק ניהול משאבים שמכבד את עצמו גם כאן יש לך מספר משאבים טבעיים אשר עלייך להשיג כדי להתקדם במשחק. 5 המשאבים שיש הינם: עצים, אבנים, חיטה, ברזל וכבשים. כאשר לכל מבנה יש את המחיר שלו.

מטרת המשחק היא לצבור ראשון 10 נקודות ניצחון כשהדרך לצבור נקודות היא מאוד פשוטה. כל יישוב שווה נקודה, עיר שתיים, הדרך הארוכה ביותר(רצף של לפחות 5 דרכים) שווה שתי נקודות, צבא הכי גדול(לפחות שלושה חיילים פעילים) שווה שתי נקודות, וקלף אשר שווה נקודה המסתתר בין כל קלפי הפתוח. הראשון שמגיע לעשר נקודות מנצח.

• הוסף לסימניות
נשמע דומה למונופול רק שהסחורה שונה לא?!

• הוסף לסימניות
בכלל לא דומה למונופול
משהו שונה
לוקח קצת זמן להבין את הכללים
אבל אח"כ המשחק רץ
אצלינו משחקים איתו ממש גדולים (20+)
ולדעת יילדים צעירים ממש מפספסים את המשחק

• הוסף לסימניות
משחק ששוה כל שקל!
הייתי קונה בכל מחיר!!!!
בהתחלה הכללים נראים מורכבים ואין סיכוי וכו' אבל אחכ זה רץ!!
שחקנו במשך שנה שלמה כל שבת בצהריים ולא נמאס עדיין!

• הוסף לסימניות
רק צריך לראות שיש מספיק פרטנרים למשחק...
אני קניתי לילדים שלי וכדי שהמשחק יהיה מעניין אני תמיד צריכה להשתתף כי הגדול בן 13, השני בן 9.5 אז משחק פחות עם הראש, ואז כיוון שצריך עוד מישהו להתמודדות אני תמיד צריכה להצטרף ולא תמיד יש לי זמן וסבלנות לכזה משחק ארוך, אז קחו גם את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
יש ב"ברלה צעצועים"
יצחק שדה 13 בני ברק
במחיר של 139.9

• הוסף לסימניות
אפשר רק שתי משתתפים או שחבל לקנות?

• הוסף לסימניות
לא נוגעים בזה אצלי.
מחייב שלושה שחקנים מעל גיל 10 שירצו לשחק

• הוסף לסימניות
ואוווווו בדיוק רציתי לדעת פרטים על העניין מתלבטת אם לקנות.. תודה על המידע ולמה אי אפשר שתיים? חבל:( טוב נראה מה לעשות.
אגב יש בזה כסף ודברים שאוסרים שימוש בשבת (במונפול יש כסף ואסור לשחק האם גם בזה?)

• הוסף לסימניות
אצלי משחקים עם זה בלי סוף. בני 7-9-11. מעסיק הרבה זמן ומאוד מוצלח.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה