ניק 126901
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ימות המשיח לדעתי עדיין קייםלידיעתכם- אין כרגע משהו חינמי?
אני צריכה ל 100 איש
ימות המשיח לדעתי עדיין קייםלידיעתכם- אין כרגע משהו חינמי?
אני צריכה ל 100 איש
ימות המשיח עדיין עובד, זה חינמילידיעתכם- אין כרגע משהו חינמי?
אני צריכה ל 100 איש
משהו חדש?עובד רק למי שהיה חשבון לפני הסגירה
עובד האתר. אבל תנסה להתקשר למספר הטלפון ותראה שלא יעבודמשהו חדש?
אני פתחתי חשבון לפני כשבועיים ועבד לי
הטלפון של המשחק?עובד האתר. אבל תנסה להתקשר למספר הטלפון ותראה שלא יעבוד
לנו היה עם סטיק ולא היה קליטה טובה מדי וכל התוכנית נהרסה מאז אני לוקח רק בן אדם שמתפעלהאם תכנית הקליקרים של ימות המשיח החנימי-קליקי עובד תקין עם 100 משתתפים?
וכן האם נטסטיק מספיק או שצריך ROUTER?
האם עדיף לא להעלות קובץ משתתפים או רק חלקי? וכן לוותר על תמונות וסרטים?
מכירים תוכנה אחרת זולה שאפשר לסמוך עליה 100% עם סטיק?
מישהו ניסה עם התוסף של POWER POINT? האם אפשר עם פלאפונים או שחייבים קליקרים מתאימים?
האם תכנית הקליקרים של ימות המשיח החנימי-קליקי עובד תקין עם 100 משתתפים? - כן
וכן האם נטסטיק מספיק או שצריך ROUTER? תלוי ביציבות של הסטיק
האם עדיף לא להעלות קובץ משתתפים או רק חלקי? לדעתי אין עניין
יש לך שלטים בלבד? קונים את זה בדרך כלל עם רסיברדחווףףף
אם יש לי כבר מסך וקליקרים אפשר להפעיל לבד או חייב לרכוש תכנה?
וכן -אני רוצה להמציא שאלות לא לקנות מוכן אשמח מאווד למענה
אשמח לדעת גם!נכון לעכשיו יש משהו חינמי?
או מה הכי זול?
חדש בימות המשיח, אפשרות ליצור משחק קליקרים בחינם ללא עלות כלל!
הכנסו לכאן
ניהול חדרי ועידה
confbridge.call2all.co.il
עוד לא נסיתי.
מי שיכול לעדכן האם יש חסרונות בזה, במה זה פחות טוב מהאופציות הקיימות כיום, לתועלת כולם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים