כללי משחק רביעיות

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני הצעת מחיר למשחק רביעיות של 10 סטים (לכל סט 4 קלפים) שחור לבן.
לכל קלף ציור אחד מתאים (הציורים פשוטים ממאגרים שיש לי ולא ציורים שאני צריכה לצייר)
אז כמה בערך נראה לכם אפשר לקחת על כזה דבר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תראה אני גם תמיד מתלבטת במחירים ומאד מאכזב אותי כשלא מגיבים על זה
לכן אני מנסה להציע מחיר, ומי שרוצה לחלוק- בכבוד- העיקר תגיבו...
אז נראה לי שהמשחק צריך לעלות 500 ועם עטיפה צבעונית 600
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
גם לדעתי! אבל הבנתי שהם לא יסכימו... אל תצעקו עלי... אבל הצעתי ב-200 והם ממש נבהלו!!!!

• הוסף לסימניות
אז שילכו למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;416548:
גם לדעתי! אבל הבנתי שהם לא יסכימו... אל תצעקו עלי... אבל הצעתי ב-200 והם ממש נבהלו!!!!

כמה זמן ייקח לעצב 10 כרטיסים ועטיפה? פחות משעתיים? כי אם ייקח יותר משעתיים, 200 ש"ח לא שווה את הטרחה לדעתי.

• הוסף לסימניות
"הצעתי ב-200 והם ממש נבהלו!!!! "
מה?? הם נורמלים? ברור שזה לוקח זמן... איזה אנשים לא נורמלים! אפילו בחנות כשזה בא בסטוקים משקחים עולים הרבה... מה נסגר עם אנשים.... הזוי.
מצד שני - תלוי כמה צריך את הכסף, וכמה עבודה זה, ואם את לוקחת את זה - אז שלא יחזרו עם אלף תיקונים אח"כ.... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה