התייעצות משחק תואם לגו דופלו לבניית פארק - משנת יוסף

• הוסף לסימניות
2 קומות, עם 238 חלקים, 68 ש"ח
מי מכיר את הערכה הזו? שווה להשקיע?
לאיזה גיל? כמה מומלץ?
תודה
לא מוצאים שום מידע באינטרנט....

• הוסף לסימניות
אני גם התלבטתי והחלטתי שזה נראה שווה
זה נראה בגודל של הדופלו הרגיל

• הוסף לסימניות
גם דופלו רגיל אני לא מכירה
לאיזה גיל מתאים?

• הוסף לסימניות
מנסיון האישי אם את מסתפקת קודם קונים אחר כך מקסימום מבטלים.
ואני נפלתי היתי צריכה מאוורר ובניתי על המכירה שלהם בפסח ולא היה והתיאשתי וקניתי היום בחנות רגילה .
ובדיוק השבוע יש ... לא נעים

• הוסף לסימניות
מנסיון האישי אם את מסתפקת קודם קונים אחר כך מקסימום מבטלים.
ואני נפלתי היתי צריכה מאוורר ובניתי על המכירה שלהם בפסח ולא היה והתיאשתי וקניתי היום בחנות רגילה .
ובדיוק השבוע יש ... לא נעים

זה לא נכון. כי אם המלאי אזל, אז גם אין אפשרות במערכת לבטל.

• הוסף לסימניות
אני קניתי שם פעם תואם קליקס והוא ממש לא מוצלח
מאז אני לא קונה חיקויים

• הוסף לסימניות
בטוח?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את זה בפסח, נראה מאוד איכותי, אצלי שיחקו עם זה גילאי 2-7, מתאים גם לגדולים יותר,
מאוד נהנו, יש שם גדרות, חלונות, 2 חיות, פרחים, וכו'.
ממליצה מאוד, חבל שחסר כבר, ובאתר אפשר לבטל כשכבר נגמר,
כתוב על זה שהיבואן הוא קיי טי כנראה בגלל זה אין את זה במקומות אחרים,

• הוסף לסימניות
אני קניתי את זה בפסח, נראה מאוד איכותי, אצלי שיחקו עם זה גילאי 2-7, מתאים גם לגדולים יותר,
מאוד נהנו, יש שם גדרות, חלונות, 2 חיות, פרחים, וכו'.
ממליצה מאוד, חבל שחסר כבר, ובאתר אפשר לבטל כשכבר נגמר,
כתוב על זה שהיבואן הוא קיי טי כנראה בגלל זה אין את זה במקומות אחרים,
קבלתי עכשיו, אבל רק 232 חלקים, חסר החלקים הגדולים.
למה?

• הוסף לסימניות
קבלתי עכשיו, אבל רק 232 חלקים, חסר החלקים הגדולים.
למה?

לא ספרתי כמה חלקים יש, יכול להיות שגם אצלי היה חסר.
בצד של הקופסה רשום מה צריך להיות, וכמה, אולי תבדקי שם אם יש שם משהו שאין לך.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה