משחת קלו-קוט לצלקות מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
לילדון שובב שפתח את המצח ונתפר. יצאתי עם 15 ש"ח לבית המרקחת והמחיר עמד על--- 160 ש"ח. אין השתתפות.
הרוקח איים שכשהילד יהיה בשידוכים נצטער על שלא השתמשנו:)
האם המשחה הזו שווה את הכסף?
האם יש תחליפים טובים וזולים יותר, מי מכיר?

תודה לכל היועצים, זה דחוף...

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לילד עם צלקת קטנה, וזה לא ממש עזר.
הצטערתי שלא השתמשתי במשחה של גרין מסנהדריה המורחבת בירושלים.
יש לה משחה שהיא טוענת שאם שמים מידית היא עוזרת פלאות לסגירת המקום ללא השארת סימן,
ואח"כ היא נותנת עוד משחה למריחה למס' חודשים.

• הוסף לסימניות
המשחה הזו כמעט לא עושה כלום' יש לי משהו מאוד מאוד טוב וממולץ
אומרים גם לשים ויטמין E
ויש גם את המשחה של גרין

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על גרין! מספרים על הצלחות רבות ב"ה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
אשמח לשמוע עוד חוו"ד למשחה "קלוקוט".
תודה!!

• הוסף לסימניות
אתם יודעים על משהו שעוזר אף לאחר 3 חודשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;904266:
תודה לכולם,
אשמח לשמוע עוד חוו"ד למשחה "קלוקוט".
תודה!!
מאד ממליצה על קלוקוט.
הבת שלי קבלה חתך רציני באיזור הלחי, קרוב לעין. ולא התמדנו עם קלוקוט. הצלקת נשארה.
כשבוע לאחר שהורדנו תפרים בלחי, פתחה באיזור האף ונזקקה לשבעה תפרים. שם לא ויתרנו ומרחנו בדביקות קלוקוט - אין זכר וסימן לתפר.
היא משחה יקרה, אבל מחזיקה המון זמן. (שלא תצטרכי...)

• הוסף לסימניות
מה המחיר של גרין והאם היא באמת מעלימה צלקות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;904316:
מה המחיר של גרין והאם היא באמת מעלימה צלקות?

דברי איתם, גם תקבלי יעוץ ופירוט הכי טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;904306:
מאד ממליצה על קלוקוט.
הבת שלי קבלה חתך רציני באיזור הלחי, קרוב לעין. ולא התמדנו עם קלוקוט. הצלקת נשארה.
כשבוע לאחר שהורדנו תפרים בלחי, פתחה באיזור האף ונזקקה לשבעה תפרים. שם לא ויתרנו ומרחנו בדביקות קלוקוט - אין זכר וסימן לתפר.
היא משחה יקרה, אבל מחזיקה המון זמן. (שלא תצטרכי...)

כמה זמן מרחתם את המשחה?

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי במשחת קלו-קוט לבן שלי לאחר שפתח את המצח וזה העלים לגמרי את הצלקת, זה שווה את הכסף.

• הוסף לסימניות
אם משהו מעונין - אני מוכנה לתת את מה שנשאר לי מהקלוקוט (יותר מחצי, נראה לי) למי שרוצה לנסות.
פנו באישי...
(אזור ירושלים)

• הוסף לסימניות
של גרין עולה 50? השניה עולה 160 והאחות אמרה לי היום שלא מוכח בכלל שהיא עוזרת.
כמספר האנשים כן מספר הדעות... בכל מקרה זה חתך מאוד קטן אבל בפנים.
רחל אני מאוד אשמח אם המשחה שלך פנויה לניסוי...

תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
עוזר מאוד!!!

עזר לנו הרבה פעמים (לצערינו)
אין על המשחה הזו.
אמנם היא לא גדולה אבל זה מספיק כבר כמה שנים לכמה משפחות
:)

• הוסף לסימניות
האם קלוקוט עוזר גם לאחר זמן?

• הוסף לסימניות
במאוחדת, קלו-קוט עולה 90 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה