דרוש מידע משחת שיניים פראוור ונסיגת חניכיים

• הוסף לסימניות
אבל מה עושים שסוגרים שיניים ממש אחת על השניים ואחרי זה נהיה כאבים שנשארים (זה לא חורים של טיפול) יש מה לעשות מדי פעם כואב?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה על רופא פריודנט (רופא חניכיים)
בבני ברק ( או קרוב אליה פ"ת , גבעת שמואל , גבעתים וכו' )
והאם ידוע לכם אם יש אפשרות לקבל מהקופה ( אני במכבי)
רופא שיניים אמר לי שזה כלום והוא רופאא מומחה לי זה נשמע מוזר
וכן האם יש משהי שיש לה המלצה על משחת שיניים או משהו טבעי שיכול לעזור להצמיח חניכיים מחדש ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה על רופא פריודנט (רופא חניכיים)
בבני ברק ( או קרוב אליה פ"ת , גבעת שמואל , גבעתים וכו' )
והאם ידוע לכם אם יש אפשרות לקבל מהקופה ( אני במכבי)
רופא שיניים אמר לי שזה כלום והוא רופאא מומחה לי זה נשמע מוזר
וכן האם יש משהי שיש לה המלצה על משחת שיניים או משהו טבעי שיכול לעזור להצמיח חניכיים מחדש ?
אשמח מאד גם כן לשמוע .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תהילה שלחתי לך הודעה באישי ,
תעדכני אם קבלת
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם מישהו יכול לכתוב המלצה על פריודונט בירושלים (עדיפות לעובד עם קופ"ח כללית)
תודה

• הוסף לסימניות
וגם אשמח לדעת האם 600-700 ש"ח לפגישה ראשונה זה המחיר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה