תנו לי ביקורת משטח החלקה●ˇ∀ˇ●

• הוסף לסימניות
תודה יקרות!
שמחה כ"כ לראות כל תגובה:)
וואו נחמי מה הבאת לנו פה?!
התמונות שלך זה משהו אחר~
העיבודים, הזוויות, הצבעים, החדות~
השלמות בכל תמונה שלך זה משהו שאין לאחרים!
הכל מושלם עד הפרטים הקטנים!
והכתיבה בכלל משהו נדיר שיש רק לך!
את השראה!
תודה שבי!
כיף לקבל כזה משוב:)
וואו נחמי תמונות מאלפות!
הסט הראשון- שלמות!
צבעוניות מדהימה, תפיסות מאלפות ואוירה חורפית מושלמת
הסט השני חי צבעוני ושמיח!
חסר לי בו טיפה עומק בפנים (הראשונה יותר טובה)
חוצמיזה הכל מדהים
תודהה
עוזר ומקדם!
נחמי זה שלמות
איזה כיף ואושר
פשוט נשפך
ואת העיבוד שלך
את כבר יודעת שאני אוהבת
אין על התמונות שלך
חח
תודה רייזי
שמחה לשמוע:)

• הוסף לסימניות
נ ח מ י
כמה צבע!
בטבע! וכיף
לך, שאת אלופה כ"כ
ולאמא שבטח מתנמסת:)

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונות!
ממש ליגה

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!

• הוסף לסימניות
נחמי התמונות שלך מהפנטות אותי כל פעם מחדשo_O
התאורות, העיבוד, הצבעים, הזוויות, הכל מושלם ומדויק!!
אלופה!!!

• הוסף לסימניות
מתלבטת על מה להחליק:unsure:
על השיער המשגע שלו או על הכתיבה האלופה שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה