עזרה משטח החתלה נתלה

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לרכוש משטח החתלה נתלה והאם מומלץ?
תודה

• הוסף לסימניות
מה ז"א נתלה? איפה את רוצה לתלות אותו?

• הוסף לסימניות
על הקיר מתקפל. לחסוך מקום.

• הוסף לסימניות
למשל כמו בתמונה המצורפת

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    KB 57.5 · צפיות: 233
  • הוסף לסימניות
את הילד הראשון חיתלנו על שידת החתלה.
את כל הבאים אח"כ על המיטות...

• הוסף לסימניות
רחוב המצפן 2 אזור תעשייה הצפוני אשדוד מיקוד: 00000

טלפון (רב קווי): 03-5550900
פקס הזמנות: 03-5529288
פקס הנח"ש: 03-5527179
פקס רכש: 03-5525233

אימייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הקישור מביא מוצר דומה אבל שונה מהתמונה

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש לאיקאה משהו מתאים
תבדקי!

• הוסף לסימניות
המתקן הזה מתאים לשירותים ציבוריים לא לבית

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד רעיון?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת
אין לאף אחד רעיון???

• הוסף לסימניות
לאחותי יש כזה מתקן באמבטיה- פשוט מדף עם צירים נראה לי שמקפלים מעלה בגמר השימוש
עשו את זה ממש מעל האמבטיה של הקטנים, היא רוחצת, מוציאה , מורידה את המדף ושם מחתלת ומלבישה
מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
עשו את זה ממש מעל האמבטיה של הקטנים, היא רוחצת, מוציאה , מורידה את המדף ושם מחתלת ומלבישה
מומלץ בחום!
איפה קנתה?

אני מחפשת המלצה לנגר בירושלים שיבנה מתקן כזה.

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום!
אפשר תמונה
ואיפה היא קנתה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה