משטח לכיור מונח לפינת נט"י

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לקנות משטח אבן לכיור מונח לפינת נט"י?
או לחילופין , משטח עץ (נקרא בוצ'ר???) להניח כיור?
יש לי כבר כיור צריכה רק משטח.

תודה!

• הוסף לסימניות
נגר פרטי עשה לי בוצ'ר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;n3605782:
נגר פרטי עשה לי בוצ'ר.

שואלת שוב - אני מחפשת נגר שיעשה לי בוצ'ר לפי מידה לפינט נט"י
בעלי הלך לנגריה והנגר הראה לו חתיכת עץ טבעי ואמר שהוא רק חותך בגודל ומסמן את החורים ובשביל הצבע והלקה ללכת למצבעה או משו כזה .
כל הסיפור בשביל מדפון בגודל 30X60 אמור לצאת כ600 שקלים. נשמע מחיר הגיוני ?
בכלל איך אני יודעת מה הצבע שיצא בסוף ? יש בזה גוונים ?
אשמח מאוד להחכים.
ואולי יש לכם המלצות לנגר טוב ? אזור ב"ב
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1,000 ש"ח למשטח די גדול, 1.10 מטר על 56 בערך, לפי מידה מדויקת,
כמובן כולל חיתוך לשיש, לברז, למה שצריך.
הצבע אני חושבת הוא צבע אחיד... זה עץ מסוים, כך ידוע לי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקנות מוכן

לגבי המידה שלך היה בפריד קרמיקה בב"ב מבצע נראה לי ב1300 משטח עץ + כיור + ברז ומראה וסיפון כסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה