התמונה הזאת מרגישה לי סתיו אוהבת את העונה! והילד אני סתם נגועה ;)
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 15/10/18 הוסף לסימניות #1 התמונה הזאת מרגישה לי סתיו אוהבת את העונה! והילד אני סתם נגועה
ש שבולת משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי • 15/10/18 הוסף לסימניות #2 ממוש! ואוירה באמת סתוית...
ה הקיפוד המעופף משתמש פעיל עיצוב גרפי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים 15/10/18 הוסף לסימניות #3 מהמם!
0 0405 שירה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 15/10/18 הוסף לסימניות #4 סתם נגוע? ממש סתם ... איך אפשר לאהוב אותו בכלל? ממש אהבתי את התמונה הזו ואוירה סתוית מקסימה
ל לאה קוביצק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי • 16/10/18 הוסף לסימניות #5 רותי תמונה מהממת. עיבוד יפה. קמצנית את תעלי תמונה שרואים את הפנים שלו.
רותי ינאי. צילום מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 16/10/18 הוסף לסימניות #6 סתיו ורוח וצבע משקיענית! תמונה מהממת!
ת תמי tami משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 16/10/18 הוסף לסימניות #7 תמונה חמודה!! משום מה ישר היא הזכירה לי את הסיפור 'מעשה בחמישה בלונים' לויודעת למה....
י יוכבד שכטר צילום יוצר, מציאות. מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 16/10/18 הוסף לסימניות #9 מותק ויפה!!! אם רויה של הבלונים הית קצת יותר אדומה ופחות כתומה (יותר משתלב עם החולצה) זה היה מושלם!! סיפור יפה.
מותק ויפה!!! אם רויה של הבלונים הית קצת יותר אדומה ופחות כתומה (יותר משתלב עם החולצה) זה היה מושלם!! סיפור יפה.
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 16/10/18 הוסף לסימניות #12 רותי מתוק ביותר! את העיבוד ברקע הייתי קצת 'משקיפה'
ל לאה 22 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי צילום מקצועי • 16/10/18 הוסף לסימניות #13 איזה ממי!
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 16/10/18 הוסף לסימניות #14 תודה חברות!
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 16/10/18 הוסף לסימניות #15 לייק!
פריידי צילום תוסס ואנרגטי:) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי • 17/10/18 הוסף לסימניות #16 הוא דבש! התמונה יפה! העיבוד משלים
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 17/10/18 הוסף לסימניות #18 רותי, הוא פשוט מתוק!! התמונה מהממת. אמא משקיענית.