לפי מה שידוע לי אי אפשר למשוך לפני גיל 18 וכן המשיכה נעשת בחשבון הבת ,כן שלביתך צריך שיהיה חשבון בנקבחשבון של ביתי בת ה- 17 ישנם סכומי כסף לחסכון. אני מתכננת להפקיד אותם בקרן כספית עד שנזדקק להם.
האם כדאי למשוך את הכספים לפני גיל 18 ע"מ לייצר אירוע מס ואז היא לא תהיה חייבת במס?
אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא. תודה!
זה כשמדובר על חיסכון לכל ילד של המדינה.לפי מה שידוע לי אי אפשר למשוך לפני גיל 18 וכן המשיכה נעשת בחשבון הבת ,כן שלביתך צריך שיהיה חשבון בנק
כן.אכן, לא התכוונתי לחסכון לכל ילד. אז בעצם גם ריבית על פק"מ בחשבון של ילד מתחת גיל 18 ממוסה לפי ההורים?
אני לא בטוחה שהבנתי היטב את השאלה.ההורים צריכים להגיש על זה ניכוי מס במקור מהחשבון של הילד?
כן.כשאני מדווחת על הכנסות לדוגמא- לצורך החזר מס, אני צריכה לצרף אישור ניכוי מס במקור מהבנק, נכון?
השאלה אם אני צריכה לצרף גם אישור ניכוי מס במקור מהחשבון של הילד (כאילו זו הכנסה שלי ולא של הילד)
למה להניח בקרן כספית ???נראה לי שיש מסלולים מאוד נוחים בחיסכון לכל ילד ובעמלות צבירה מאוד נמוכותבחשבון של ביתי בת ה- 17 ישנם סכומי כסף לחסכון. אני מתכננת להפקיד אותם בקרן כספית עד שנזדקק להם.
האם כדאי למשוך את הכספים לפני גיל 18 ע"מ לייצר אירוע מס ואז היא לא תהיה חייבת במס?
אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא. תודה!
למה להניח בקרן כספית ???נראה לי שיש מסלולים מאוד נוחים בחיסכון לכל ילד ובעמלות צבירה מאוד נמוכות
????????
כי אני רוצה לחסוך יותר מ57 ש"ח (שאני כבר חוסכת) כל חודשלא רק מה שביטוח לאומי נותן ויש אפשרות להורים לשים שם את הקצבת הילדים שזה לכאורה 57 שקל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים