דרוש מידע משיכה מוקדמת של כספי פנסיה ופיצויים

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדרגת דחיפות עלינונה לפדות את קרן הפנסיה וכן אם אפשרי למשוך מכספי הפיצויים למרות שעדין מתקיימים יחסי עובד מעביד. האם זה אפשרי ? ומהי הדרך המומלצת והחסכונית ביותר? כל מידע מבעל נסיון או מבעל ידע סבתחום יעזור לי מאאאאאאאאאד!
בהרבה תודות מראש!!!

• הוסף לסימניות
לא ניתן לפדות כספי פיצוים ללא סיום עבודה.
כספי תגמולים ג"כ לא ניתן לפני גיל 60 ללא סיום עבודה

זה עוד לפני חישוב המס

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרבה תודות על המענה המהיר!
ראיתי שניתן לפדות אך צריך לשלם מס? ואם יש נקודות זיכוי-מתקזז סכום נכבד מהמס הגבוה? אני טועה?

• הוסף לסימניות
מקווה שלא רלוונטי-בנסיבות של הוצאות רפואיות ל"ע או של הכנסות נמוכות במיוחד ניתן לקבל פטור ממס

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדרגת דחיפות עלינונה לפדות את קרן הפנסיה וכן אם אפשרי למשוך מכספי הפיצויים למרות שעדין מתקיימים יחסי עובד מעביד. האם זה אפשרי ? ומהי הדרך המומלצת והחסכונית ביותר? כל מידע מבעל נסיון או מבעל ידע סבתחום יעזור לי מאאאאאאאאאד!
בהרבה תודות מראש!!!
1.כספי פנסיה שימו לב מדובר על קנס של 35% מס
2. הפיצויים שכן אפשרי זה בסיום העסקה בכפוף למס אם יש (וחשוב לדעת שזה יכול לפגוע בתקרת הפטור בעתיד)

• תודה
Reactions: R&P
  • הוסף לסימניות
במקרה שמדובר בכספים בסכום נמוך וההכנסות לא גבוהות
יש גם אפשרות למשיכה ללא מס ראו כאן
זאת מעבר למה שכבר ציינו כאן (נכות רפואית וכו'), אגב מספיק 75% נכות רפואית של בן משפחה (יכול להיות מישהו מבוגר).

אבל חשוב מאוד לציין שמשיכת פנסיה היא דבר שאינו רצוי כלל ועיקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה