דרוש מידע משיכה של קרן השתלמות לפני הזמן- דרוש מידע די בדחיפות...

• הוסף לסימניות
משכתי קרן השתלמות (בעל עסק עצמאי) לפני הזמן, במחשבה שהמס הוא רק על הרווחים ולא על הקרן
לאחר מעשה מתברר לי שיש קנס 47% על הקרן ועל הרווח...
האם מישהו יודע אם יש דרך לערער על זה או לחזור אחורה?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
א.אפי' על הקרן שהם לקחו לי
ב.ואיך אני עושה את זה?
ג.תודה רבה

• הוסף לסימניות
א.אפי' על הקרן שהם לקחו לי
ב.ואיך אני עושה את זה?
ג.תודה רבה
גם על הקרן
מגיש דוח החזר מס בטופס 135 לבד דרך האיזור האישי במס הכנסה או על ידי מייצג
אתה צריך אישור תושבות בשביל לקבל את זיכוי ממס בדו"ח

• הוסף לסימניות
ומה הדין בשכיר שרוצה למשוך קרן השתלמות לאחר פיטורין והוא תושב פריפריה

• הוסף לסימניות
ומה הדין בשכיר שרוצה למשוך קרן השתלמות לאחר פיטורין והוא תושב פריפריה
הכל תלוי גם במקרה של @סופר חובבן
בנתונים האישיים שלו
יתכן ומנצל כבר את הנקודות זיכוי והזיכויים האישיים שלו במשכורת ולא נשאר לו עודף זיכויים
צריך לעשות בדיקה לכל בן אדם לפי הנתונים האישיים שלו באותה שנת מס

• הוסף לסימניות
א.דברתי אם יועץ מס מאוד וותיק והוא טען לי שאפשר הוריד את המס במקסימום ל35% וההטבתתושבות היא לא על המדרגתמס הזאת
ב.אבל בכל זאת הוא נתן לי עצת זהב להתחנן אליהם ולהגיד להם שלא ידעתי אתה השלכות של המשיכה ולבקש להחזיא אתה כסף והמצב יחזור לקדמותו כאילו לא היתה משיכה ובאמת זה מה שעשיתי וב"ה הם הסכימו לטענתם בצעד חריג

הכל תלוי גם במקרה של @סופר חובבן
בנתונים האישיים שלו
יתכן ומנצל כבר את הנקודות זיכוי והזיכויים האישיים שלו במשכורת ולא נשאר לו עודף זיכויים
צריך לעשות בדיקה לכל בן אדם לפי הנתונים האישיים שלו באותה שנת מס

• הוסף לסימניות
א.דברתי אם יועץ מס מאוד וותיק והוא טען לי שאפשר הוריד את המס במקסימום ל35% וההטבתתושבות היא לא על המדרגתמס הזאת
ב.אבל בכל זאת הוא נתן לי עצת זהב להתחנן אליהם ולהגיד להם שלא ידעתי אתה השלכות של המשיכה ולבקש להחזיא אתה כסף והמצב יחזור לקדמותו כאילו לא היתה משיכה ובאמת זה מה שעשיתי וב"ה הם הסכימו לטענתם בצעד חריג
אתה שאלת אותו על משיכת כספי פנסיה או קה"ל?
מה שכתבת נכון לגבי כספי פנסיה, כמיטב ידיעתי - קרן השתלמות חייבת כמו הכנסת עבודה (משכורת)

• הוסף לסימניות
משכתי קרן השתלמות (בעל עסק עצמאי) לפני הזמן, במחשבה שהמס הוא רק על הרווחים ולא על הקרן
לאחר מעשה מתברר לי שיש קנס 47% על הקרן ועל הרווח...
האם מישהו יודע אם יש דרך לערער על זה או לחזור אחורה?
תודה רבה רבה
@סופר חובבן קרה לי אותו סיפור, מה עשית בסוף?
@יהודה מילר יש עצה בעניין? בפרט שהקרן הופקדה בשנה שלא היה לי הכנסה גבוהה בעסק, כך שההפקדה שלי היא הרבה מעבר ל4.5 אחוז של הפטור ממס בזמן ההפקדה.

• הוסף לסימניות

בביצוע המשיכה חל מס מרבי של 47% על הרכיבים השונים, לפי הפירוט הבא:​

עמיתים עצמאים:
- החלק בקרן הפקדות שלא מוכר כהוצאה לצורכי מס פטור ממס
- קרן ההפקדות המוכרות כהוצאת לצרכי מס* והרווחים בגין כל רכיבי החשבון חייבים במס מרבי

*קרן ההפקדות המוכרות כהוצאה לצרכי מס – סכום ההפקדה השנתית עד לתקרה של 4.5% מההכנסה השנתית הקובעת.

זה ציטוט מהאתר של מגדל
ומפורש שם שהמס הוא רק על 4.5 אחוז מגובה ההכנסה השנתית והם גבו לי כל כלללל ההפקדה,

• הוסף לסימניות
@סופר חובבן קרה לי אותו סיפור, מה עשית בסוף?
@יהודה מילר יש עצה בעניין? בפרט שהקרן הופקדה בשנה שלא היה לי הכנסה גבוהה בעסק, כך שההפקדה שלי היא הרבה מעבר ל4.5 אחוז של הפטור ממס בזמן ההפקדה.

בביצוע המשיכה חל מס מרבי של 47% על הרכיבים השונים, לפי הפירוט הבא:​

עמיתים עצמאים:
- החלק בקרן הפקדות שלא מוכר כהוצאה לצורכי מס פטור ממס
- קרן ההפקדות המוכרות כהוצאת לצרכי מס* והרווחים בגין כל רכיבי החשבון חייבים במס מרבי

*קרן ההפקדות המוכרות כהוצאה לצרכי מס – סכום ההפקדה השנתית עד לתקרה של 4.5% מההכנסה השנתית הקובעת.

זה ציטוט מהאתר של מגדל
ומפורש שם שהמס הוא רק על 4.5 אחוז מגובה ההכנסה השנתית והם גבו לי כל כלללל ההפקדה,

מישהו???.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....