משיכת פיצויים ממקום עבודה שנסגר.

• הוסף לסימניות
מקום עבודה שנסגר שלחו טפסים בשביל למשוך את כל הכספים מהקופות וכו'.
מישהו יכול להסביר לי בפירוט איך מושכים את הכסף?
ממקום העבודה רק שלחו המון מסמכים ואת המשפט הזה:
לתשומת ליבך, לפני משיכת הפיצויים מהקופה, יש לפנות לפקיד שומה (מס הכנסה) על מנת שיקבע לך הפטור.
איך פונים לפקיד שומה?
איך אני בודקת כמה כסף נצבר לי וכמה מגיע לי וכו'?
אשמח להסבר ברור מהמבינים.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
למה למשוך?
אם לא צריכים את הכסף עדיף שיישאר בקרן הפנסיה ויצבור (בעז"ה) רווחים עד גיל פנסיה.

• הוסף לסימניות
למה למשוך?
אם לא צריכים את הכסף עדיף שיישאר בקרן הפנסיה ויצבור (בעז"ה) רווחים עד גיל פנסיה.
מסיבות שלי אני מעוניינת למשוך את הכסף.
אני רק רוצה לדעת
א. איך עושים את זה
ב. איך אני יכולה לבדוק בתלוש כמה כסף מגיע לי.
ג. אני רוצה למשוך רק את הכסף שהופקד ממקום העבודה הספציפי שנסגר.(מדובר על עבודה של כמה חודשים בלבד).
האם יש למשיכה הזו השפעה על משהו כמו שאר הכסף בקופה וכו'?

• הוסף לסימניות
אפשר להגיש את הפניה מכאן ישירות למס הכנסה וזה מטופל מהר
אל תשכחו לצרף מסמכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה