משימה לכיתה א

• הוסף לסימניות
הבן שלי קיבל עבודה לבית (יותר נכון אני ;))
להכין עבודה או משהו לילדי הכיתה בנושא
"האדנית שלי"
(על ספר שקיבלו)

כבר הכינו - עציץ קטן עם שתיל לכל ילד, משחק זיכרון, אדמה (עוגה כושית) עם פרחים (סוכריות וכו')

יש לכם אולי רעיון?
(תכננתי להכין 2 רעיונות מסוימים ואמהות אחרות כבר הכינו)

עלה לי רעיון אחר - להכין להם משחק קלפים (התאמה)
קלף עם תמונה מהספר + כיתוב שמתאים לכל תמונה, הילדים יצטרכו להתאים כיתוב לתמונה ולסדר את הכל לפי סדר הסיפור (נגיד שיהיה איזה מספר קטן מאחורי כל תמונה)

איך זה נשמע לכם?
או אולי יש לכם עוד איזה רעיון יפה שיתאים לגיל הזה..?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
פאזל יתאים לגיל.

• הוסף לסימניות
יש למישהי את הטלפון של פלדהיים?
עכשיו עולה בדעתי שאם בעצם אני משתמשת לילדים בתמונה מתוך הספר אני צריכה אישור ממי שהוציא את הספר לאור (זה אכן אישור מהם או ממי שכתב וכו'? את מי אני שואלת?)

ובכלל.. נראה לכם שהם יסכימו? או שאין טעם לשאול..?
זה סה"כ הדפסה בצבעוני לילדים בכיתה על הספר שהם עבדו עליו
כבר הכל כמעט מוכן ושכחתי לגמרי מהענין הזה!!

• הוסף לסימניות
תגידי את רצינית?
זה מה שמחכה לי שהילדה שלי תגיע לכיתה א'???

מה זה?
נראה לי שעברת את שלב ההדרכה וגם את לימודי ההוראה בסמינר...

-חוצפה של מורה בעיני לתת בכלל כאלו משימות-

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות עבודה מענינת ביחד עם הילד אני יודעת..
יש אמא שהכינה משחק זיכרון ויש עוגה ואני בחרתי קלפים (אולי כי אני גרפקאית ויש לי אפשרות לסרוק וכו')
אני לא בטוחה שהמורה התכוונה לכאלה משימות גדולות אבל זה מה שההורים עשו
דווקא אני לקחתי את זה בתור חוויה
:D:D

• הוסף לסימניות
עציץ עם שתיל - בשמיטה?

• הוסף לסימניות
זה לא משנה- משנה העיקרון,
שיעורי בית הם לתלמיד- לא עונש/מטלות להורים שלו.

טוב שאת לוקחת את זה באיזי.

• הוסף לסימניות
הכנה של אדנית לקישוט+ פרחים מחמרים נפסדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה