מינימאוסית
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
.
תשלחי לי בבקשה לsacohen35 בגימיילתשלחו מייל למחלקת שכר של החינוך העצמאי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יכול להיות שהם בחופשת פסח עכשיו
לא הבנתישואלת בשביל אחותי, אני מבינה שיש אנשים שקבלו שכר ויש כאלו שלא.
אחותי כרגע ממלאת מקום בשני בתי ספר ולא שילמו לה כבר 3 חודשים.
היא ניסתה לפנות למנהלת בבית הספר העיקרי שהיא עובדת בו, אבל היא לא ממש ידעה מה להגיד לה.
היא לא קבלה שכר גם עבור שעות ההוראה שלה, וגם עבור הריכוז החברתי.
יש מה לעשות כרגע או מישהו לפנות אליו או שזו פשוט צרת רבים והיא צריכה להמשיך לעבוד בהתנדבות?
ישלמו להם הלנת שכר על התקופה הזו אח"כ ?
אגיד שאני בכלל לא מכירה את ההנהלות של החינוך העצמאי, כך שאני מנסה להבין אם זו ציפייה לגיטימית או שאני נשמעת תמימה מידי.
אשמח למי שיוכל להחכים אותנו![]()
אם היא מוכנה לעבוד בהתנדבות-שיערב לה...האמת לא מבינה את התגובה שלך...
יש לה שעות מילוי מקום קבועות במקום מורה שיצאה לשבתון, עד סוף השנה.
וגם ריכוז של חברתי בבית הספר,
היא מחוייבת לבית הספר ולתלמידות, לא יכולה פשוט לא להגיע!!
המצב המסובך פה זה שאם היא תאיים ותשבות, היא דופקת את המנהלת של בית הספר, את התלמידות ואת עצמה-
את החינוך העצמאי זה לא באמת מעניין....
היא לא אמורה לחשוב על המנהלת ולא על התלמידות.המצב המסובך פה זה שאם היא תאיים ותשבות, היא דופקת את המנהלת של בית הספר, את התלמידות ואת עצמה-
את החינוך העצמאי זה לא באמת מעניין....
כל מילה!זה כן עלול לפגוע בה.
לכן כתבתי שתדאג לעצמה בלבד.
היא לא אמורה לדאוג לחינוך העצמאי, שיהיה בית ספר, ויהיו לימודים. זה באחריות החינוך העצמאי.
היא צריכה לחשוב, ואולי להתייעץ איך לעשות את זה.
וברור שלא לאיים, ולא לפנות לתקשורת.
לדעתי, היא צריכה לדבר רציני עם המנהלת. כי מן הסתם יש למנהלת איזו מילה במשרד של החינוך העצמאי.
ואם זה לא עוזר. שתדבר עם המשרד בעצמו. שתגיע, ותשב עם המזכירות שם. ותבדוק מה קורה עם זה.
זה לא יפגע בה.
ובהחלט היא צריכה גם המלצה של המנהלת שלה, שהיא עושה מלאכתה נאמנה.
היא אמרה שכל אחת פונה לחשבת שכר שלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים