- הוסף לסימניות
זה אכן שלב משמעותי בדרך. ענפים שלא נדרשת השכלה עבורם תמיד מדורגים נמוך מבחינת שכר.האם הפתרון הוא רק ללמוד מקצוע?
זה אכן שלב משמעותי בדרך. ענפים שלא נדרשת השכלה עבורם תמיד מדורגים נמוך מבחינת שכר.האם הפתרון הוא רק ללמוד מקצוע?
והמשכורת ללא עולה להם כל שנה?הנה"ח עם נסיון איזור 6500-7000 לחודש
אבל בכאל לדוג' יש הרבה שהגיעו לרמה של ניהול ראש צוות וכד' ומרויחות הרבה יותרמוקדי שירות כנ"ל (מכירה מקום אחד שמשלם מקסימום 8 וזה נחשב וואו)
גם פה זה לא באופן גורף וחד משמעי.עבודה משרדים פרטיים (עו"ד יעוץ משכנתא וכו ) מקסימום 5000 לחודש
באמת אי אפשר.איך אפשר להתקיים כמפרנסת יחידה עם 6000 כשהשכירות 4000?????
ולנהוג.אז אם את רוצה פיתרון מושלם, זה ללמוד מקצוע וגם לצאת לעבוד מחוץ לעיר
הרבה שהגיעו לניהול צוות?אבל בכאל לדוג' יש הרבה שהגיעו לרמה של ניהול ראש צוות וכד' ומרויחות הרבה יותר
אולי טעיתי שאמרתי הרבה אבל מי ששורדת שם שנים לא נשארת על אותו שקל.הרבה שהגיעו לניהול צוות?
כמה מנהלי צוותים צריך מוקד?
ממש לא נכון. זה לא השוק, ואפשר להגיע למשכורות גבוהות הרבה יותרהנה"ח עם נסיון איזור 6500-7000 לחודש
תספרי לנו איפה, שנדעוכל פעם מתבאסת בשביל בנות שמגיעות ומבקשות 9 למשל ומרגישות שהוציאו סכום יפה, ואני יודעת שאם היו מבקשות גם 12, היו מקבלות.
כן, רק שאז ההכנסה הנוספת מתקזזת (לפחות חלקית) בהוצאות רכבולנהוג.
כי אז אפשר לעבוד למשל באיירפורט סיטי, בלוד, בישפרו סנטר, בליגד סנטר, בא.ת. חבל מודיעין, בעוד כל כך אזורים לא רחוקים שנגישים רק ברכב.
בהחלט. זה לא נשמע הגיוני?האם הפתרון הוא רק ללמוד מקצוע?.
זה כבר לא קשור למו"ע, בכל מקום שהוא עבודה ללא הכשרה=משכורת יותר נמוכה.האם הפתרון הוא רק ללמוד מקצוע?
אפילו אם זה מתקזז אחד לאחד,כן, רק שאז ההכנסה הנוספת מתקזזת (לפחות חלקית) בהוצאות רכב
אני לא מדברת מהאוויר. אני בתחוםתספרי לנו איפה, שנדע![]()
זה לא נכון מידיעהממש לא נכון. זה לא השוק, ואפשר להגיע למשכורות גבוהות הרבה יותר
ובגדול, מה שקורה, שנשים יורות לעצמן ברגליים
מגיעות עם אמונה שמשלמים כאן בעיר משכורות נמוכות ומתאימות את הדרישות שלהן לזה וככה מורידות לעצמן את הרף וגם לנשים אחרות
וכל פעם מתבאסת בשביל בנות שמגיעות ומבקשות 9 למשל ומרגישות שהוציאו סכום יפה, ואני יודעת שאם היו מבקשות גם 12, היו מקבלות.
פשוט צריך לבוא בגישה שונה, ולדעת שאם את באמת עובדת טובה - יהיה שווה לשלם עליך
ותמיד עדיף לבקש יותר ואיכשהוא לרדת קצת ולהגיע לעמק השווה, מאשר לבקש סכום נמוך כי "ככה משלמים במודיעין עילית".
אפשר להגיע למשכורות יפות מאוד, רק צריך לרצות
לא הבנתיזה לא נכון מידיעה
תלוי אם זה משרדים של תושבי העיר או משרדים מחוץ לעירזה לא נכון מידיעה
לא מידיעה באווירלא הבנתי
אני אומרת לך שזה נכון. מידיעה
מטריקס הגיעו לבד?מי שאשם זה ראש העיר!! מעל 20 שנה והוא לא מצא פתרון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים