דרוש מידע משכורות נמוכות לנשים במודיעין עילית

לא מוגזם בכלל!!
מסקנה
צריך לחפש עבודה באזורים במרכז שהם יותר נגישים תחבורתית [שזה יהיה שיקול כשמחפשים עבודה]
ואם כבר נסיעות
כידוע הנהגים של קווי בני ברק לא עוצרים בתחנות על הציר של 443
אז אולי יהיה יפה ממי שנוסע באוטובוס לצלצל נניח במתקן אדם
מקסימום אף אחד לא עלה מבקשים סליחה יפה
זה יהיה חסד גדול
ואולי יגרום לשינוי המצב

זה קצת מוגזם לוקח בערך שעה הלוך וחזור קצת יותר
הלוך לאיפה?
חזור מאיפה?
אני נסעתי הלוך שעה וחזור שעתיים וחצי.
ממודיעין עילית לתל אביב.
עד ש- עברתי דירה. לבני ברק.
שכירות נמוכה יותר, ודרך קצרה יותר לעבודה.
נכון, לא ליד ההורים, וזה חיסרון, אבל לפחות אני בבית.
וכן, אני ממליצה.

לא קשור ישירות לנושא האשכול:
לכל הנשים שבטוחות שאין אפשרות לצאת לעבודה חוץ לעיר - "12 שעות מחוץ לבית"
אני מחוברת לקהילה ענקית של הסעות להר חוצבים. יותר מ-100 נשים שנוסעות ממודיעין עילית להר חוצבים.
והן עושות את זה.
וזה לא כל כך קשה היום, שמדובר בפעמיים - שלוש בשבוע.
זה כן דורש שמישהו אחר - הבעל או הבנות הגדולות - יארגן את הקטנים למוסדות בבוקר
אבל בארבע מספיקים להגיע.
בקיצור, מדובר באפשרות ריאלית שמאות נשים מבצעות יום יום, מהן כאלה שגם הבעל לומד מחוץ לעיר.
תחשבו על זה.
בהתחלה אמרתי וואלה יפה
אח"כ חשבתי לעצמי למה זה תקין???
למה אין אוטובוס ישיר לשם?
ולמודיעין לאזורים התעשיתיים, לתל אביב, לבורסה, או לפחות ישיר לרכבת ולא רק מהמסוף.
איך אני יכולה לקדם את הענין?

הר חוצבים זה באמת פשוט יותר
נגיש, קרוב
ואם אין פקקים- אפשר להגיע לשם בחצי שעה בכיף
(כמובן אם את עולה ומייד יוצאת...)
וגם שיש פקקים (לא משהו בסדר גודל לא סטנדרטי)
מקסימום שעה...

אבל לאזור תל אביב- הכל שם פקוק כל הזמן
כמעט כל הדרך לשם...

למודיעין ולאזורים התעשיתיים, לרכבת, וכד'
צריך לדבר עם הרב קסלר,
נראה לי שאין אוטובוסים על דעתו.
בסוף הוא רוצה לשמור על העיר...

למודיעין ולאזורים התעשיתיים, לרכבת, וכד'
צריך לדבר עם הרב קסלר,
נראה לי שאין אוטובוסים על דעתו.
בסוף הוא רוצה לשמור על העיר...
מה שומר על העיר???
איך בדיוק??
לעשות אוטובוס ב6, 6.5, 7... עד 9 בערך לכיוון מודיעין- פלטיניום, ליגד וישפרו- אין שם כלום חוץ ממשרדים ( חוץ מהישפרו)
כנ"ל קרית שדה התעופה, הבורסה ופ"ת
ובחזור בצהרים
אף אחד לא יתקלקל בגלל זה

נערך לאחרונה ב:
רק לי התיאור הזה נראה כאילו נכתב על בני ברק?;)

את/ה מעלה אמוציות אישיות שקרו לך. גם אני נתקלתי בהרבה עגמות נפש בערים שונות. אין שום סיבה שאשנא את ביתר כי כשהייתי שם בדיוק היה טיש והיה עומס באוטובוסים, נכון?
ולהיפך - אם היית רק פעמיים בעיר, אין לך פריווילגיה להביע את דעתך האישית בנידון.

ואגב ממש לא מוסרי שכתבת את שם הגמ''ח/העמותה הנ''ל. הם לא צריכים לקבל שיימינג כי לך לא היה נחמד בעיר שהעמותה נמצאת בה.
צודק לגמרי.
כתבתי זאת כתגובה למי שכתב שאנחנו גרים שם.
אך באמת לא היינו צריכים לכתוב שם עמותה

מעניין מאד מה שאת אומרת מנסיון שלי והיכרות עם כמה וכמה מקומות עבודה הסכומים תואמים למה שכתבתי למעלה
ספרי לנו איפה מרוויחים יותר מ6500 -7000 אלש בחודש בהנה"ח פה בעיר
כל החברות המוכרות פה שעולות לי לראש משלמות בטווח הזה
נקסטאייג' למשל?
ואני לא עובדת שם, אלא במשרד רו"ח, ומקבלת פי 1.5 ממה שכתבת

הבעיה העקרית בק"ס היא תחבורה!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיר נצורה!! אם למשל היתה תחבורה הגיונית לרכבת במודיעין זה היה פותח אינספור אופציות לעבודה. אבל כיום רק להגיע לרכבת לוקח 45 דקות! (אוטובוס פנימי למסוף ומשם הזדחלות בפקקים עד שילת..) לאשה שצריכה לאסוף ילדים ב16:00 זה כבר פחות מעשי..
במודיעין אין כל כך מרכזי תעסוקה. כי מתכנני העיר הבינו שעיר שיושבת במרכז בין ירושלים לתל אביב נסמכת על מרכזי התעסוקה בערים הגדולות ויש שם תחבורה מעולה והיא נחשבת עיר מאד מבוקשת למרות שכביכול אין שם תעסוקה.
ק"ס בעקרון עם אותם נתונים!!! ועצוב מאד שבשל ניהול כושל היא הגיעה למצב הזה...

זה קצת מוגזם לוקח בערך שעה הלוך וחזור קצת יותר
מינימום שעה וחצי לבני ברק, וחזור לפעמים גם שעתיים.
להר חוצבים באמת הרבה יותר קל ומהיר.

אגב התלונות על התחבורה של מודיעין עילית פשוט משעשעות, לעומת מה שתושבי בני ברק עוברים כל יום. שם אין סיכוי לצאת מהעיר בלי להיתקע בכביש 4, (ולהזכירכם זה גם הכביש 'של ההפגנות') וזה עוד לפני שהזכרתי את הפקקים בתוך העיר.

אז הבעיה היא לא תחבורה. הבעיה היא שאין בתוך העיר אפשרויות תעסוקה.

לעומת מה שתושבי בני ברק עוברים כל יום. שם אין סיכוי לצאת מהעיר בלי להיתקע בכביש 4, (ולהזכירכם זה גם הכביש 'של ההפגנות')
תושבי בני ברק לא צריכים כל יום את כביש 4.
פשוט לא נכון הם לא נוסעים למודיעין לעבוד [בדרך כלל]
ולרמת גן ותל אביב ושאר השכנות נוסעים עם רק"ל בזבוטינסקי, ומי שרוצה מגיע לירושלים וגם מודיעין דרך רכבת סבידור מאוד מהר

הבעיה העקרית בק"ס היא תחבורה!!!!!!!!!!!!!!!!!! העיר נצורה!! אם למשל היתה תחבורה הגיונית לרכבת במודיעין זה היה פותח אינספור אופציות לעבודה. אבל כיום רק להגיע לרכבת לוקח 45 דקות! (אוטובוס פנימי למסוף ומשם הזדחלות בפקקים עד שילת..) לאשה שצריכה לאסוף ילדים ב16:00 זה כבר פחות מעשי..
במודיעין אין כל כך מרכזי תעסוקה. כי מתכנני העיר הבינו שעיר שיושבת במרכז בין ירושלים לתל אביב נסמכת על מרכזי התעסוקה בערים הגדולות ויש שם תחבורה מעולה והיא נחשבת עיר מאד מבוקשת למרות שכביכול אין שם תעסוקה.
ק"ס בעקרון עם אותם נתונים!!! ועצוב מאד שבשל ניהול כושל היא הגיעה למצב הזה...
רכבת היא לא כלי תחבורה מהיר
המעלה שלה היא היציבות בזמנים
ברגע שיש נסיעה ארוכה לפני היא לא משתלמת
מינימום שעה וחצי לבני ברק, וחזור לפעמים גם שעתיים
כן אבל בני ברק זה לא לב העולם בהקשר התעסוקתי
ורק לאזור של בסר לוקח כזה הרבה זמן

מינימום שעה וחצי לבני ברק, וחזור לפעמים גם שעתיים.
גם הנסיעה מירושלים או בית שמש למרכז לוקחת ככה והרבה נשים נוסעות כדי לשפר שכר. (אני אישית בעבודה הקודמת שלי נסעתי פעמיים בשבוע מרחק כזה כשאת הדרך הלוך יצאתי לפני 6 כדי לחסוך בפקקים וחזור יכול לקחת בכיף גם שעתיים, עושים ימים קצת יותר קצרים בעבודה במשרד ויותר ארוכים בעבודה מהבית)
אני באופן אישי חושבת שזה בלתי אפשרי יום יום אבל 2-3 בשבוע זה סביר בשביל עבודה שווה באמת.

ואם להיות פרקטיים מודיעין עילית כמו כל עיר חיבת גישה יעילה לרכבת. זה הכוון שצריך להפנות את האנרגית מהאשכול הזה.

נשמע לי ממש חבל שהמעלה של עיר היא- מי שמבין מבין.
מי שטוב לו- מעולה.
מי שלא ונשאר בגלל מי שיודע יודע- עצוב לי בשבילו.
לא התכוונתי לכל הבלאגן והפילוסופיות המיותרות האלה.
ולא התכוונתי שזה יותר טוב מריושלים ובני ברק...

בקיצור...
לא התכוונתי לשום דבר מרגיש מכל מה שכתבו כאן.

רק כתבתי שמאד כיף לגור כאן.
למרות הבעיות שיש בתחבורה וכו'....

כי זה מקום מאד חרדי ושמור ונוח וחמוד.

למי שורצה ומבין...
ומי שלא ... הכל בסדר...

רק שלא יהפכו את כל התושבים למסכנים בגלל בעיות פקקים וכדומה, אז כתבתי שאני מאד נהנית ממעלות העיר האחרות..

בהצלחה לכולם.

גם הנסיעה מירושלים או בית שמש למרכז לוקחת ככה והרבה נשים נוסעות כדי לשפר שכר
זה לא הגיוני ברור שהנסיעה ממודיעין עילית למרכז קצרה יותר מנסיעה מב"ש או ירושלים

למה אין אוטובוס ישיר לשם?
דווקא יש הרבה אוטובוסים לכביש רמות - משם אפשר ללכת ברגל לרוב המשרדים בהר חוצבים, הליכה מהירה של 10 דקות עד למטה.
אבל לנסוע באוטובוס זה לא כמו ברכב..
צריך לחכות לו כמה דקות (גם אם במקרה הוא כן יצא בזמן), לחכות בכל התחנות לנשים והעגלות שישלמו ויעלו.... הדרך פחות או יותר אותו דבר אבל רכב יכול לנסוע דרך מתתיהו ולחסוך קצת פקקים בכניסה.. ודרך עטרות שזה חוסך עוד כמה דקות..
ומדברים פה על מתכנתות שכל דקה שלהן שווה הרבה מאד כסף.
ובזמן האחרון יש הרבה מאד נשים שהוציאו רישיון, כך שבד"כ אין בעיה למצוא רכב שנוסע דוך מהבית למשרד.

ואגב, שוב לתועלת כל הנשים - הר חוצבים זה מרכז תעסוקתי ענק עם מלא תעסוקת הייטק- כמעט כל משרדי הממשלה, ביטוח לאומי, המשטרה, אינטל, מובילאיי ואורקם, מלמ, ויש עוד המון.

זה לא הגיוני ברור שהנסיעה ממודיעין עילית למרכז קצרה יותר מנסיעה מב"ש או ירושלים
שום דבר לא ברור.
בשעות פקקים לא סופרים קילומטרים אלא כמה זמן עומדים בפקק..
היציאה מהמרכז לוקחת גם 3/4 שעה (בהבט הזה תלוי כמובן גם מאיפה במרכז) וזה לא משנה לאן.

וגם אי אפשר להתעלם באיזה כלי תחבורה נוסעים לעבודה. לדוג' ירושלמית שתסע ברכבת כנראה תגיע לפני מי שנוסעת ממודיעין עילית באוטובוס.

דווקא יש הרבה אוטובוסים לכביש רמות - משם אפשר ללכת ברגל לרוב המשרדים בהר חוצבים, הליכה מהירה של 10 דקות עד למטה.
אבל לנסוע באוטובוס זה לא כמו ברכב..
צריך לחכות לו כמה דקות (גם אם במקרה הוא כן יצא בזמן), לחכות בכל התחנות לנשים והעגלות שישלמו ויעלו.... הדרך פחות או יותר אותו דבר אבל רכב יכול לנסוע דרך מתתיהו ולחסוך קצת פקקים בכניסה.. ודרך עטרות שזה חוסך עוד כמה דקות..
ומדברים פה על מתכנתות שכל דקה שלהן שווה הרבה מאד כסף.
ובזמן האחרון יש הרבה מאד נשים שהוציאו רישיון, כך שבד"כ אין בעיה למצוא רכב שנוסע דוך מהבית למשרד.

ואגב, שוב לתועלת כל הנשים - הר חוצבים זה מרכז תעסוקתי ענק עם מלא תעסוקת הייטק- כמעט כל משרדי הממשלה, ביטוח לאומי, המשטרה, אינטל, מובילאיי ואורקם, מלמ, ויש עוד המון.
קודם כל, יש שם עוד מלא משרדים במלא תחומים
לא כל העובדות הן בתכנות והזמן של כולן שווה כסף
דבר שני למה צריך לרדת כל פעם מהתחנה שהכי קרוה- שהיא די רחוקה...?
ובחזור כנ"ל, למה האוטובוס לא עוצר יותר קרוב?
למה אין אוטובוס ייעודי להר חוצבים? שיעשה סיבוב בפנים?

קודם כל, יש שם עוד מלא משרדים במלא תחומים
לא כל העובדות הן בתכנות והזמן של כולן שווה כסף
דבר שני למה צריך לרדת כל פעם מהתחנה שהכי קרוה- שהיא די רחוקה...?
ובחזור כנ"ל, למה האוטובוס לא עוצר יותר קרוב?
למה אין אוטובוס ייעודי להר חוצבים? שיעשה סיבוב בפנים?
את צודקת 100%!
כמה קשה זה יכול להיות לעשות אוטובוס כזה 2-3 פעמיים בבקר ועוד 2-3 בצהריים.
וכן המרחק בין תחנה ליד הר חוצבים לתחנה בתוך הר חוצבים זה באמת הפער בין הגיוני לעבוד שם ללא הגיוני.
זה עליות, ירידות, גשם, שמש. מה יותר אלמנטרי מלדאג לתחבורה ציבורית נוחה לכזה מקום.
באמת ככל שכותבים פה באשכול עולה השאלה במה עסוקים פרנסי העיר אם לא בדברים האלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה