- הוסף לסימניות
השאלה אם ידעו שזה יהיה הרווח בשביל שיהיה שווה גילגולי החובות המטורפים האלה..ברשות השידור
בזמן הזכיה הרווח היה מליון 20 K למ"ר שוק חופשי 32K למ"ר
היום נמכר שם באיזור 60K למ"ר, הגענו ל8 מליון ל6 חדרים
השאלה אם ידעו שזה יהיה הרווח בשביל שיהיה שווה גילגולי החובות המטורפים האלה..ברשות השידור
בזמן הזכיה הרווח היה מליון 20 K למ"ר שוק חופשי 32K למ"ר
היום נמכר שם באיזור 60K למ"ר, הגענו ל8 מליון ל6 חדרים
מזכיר לי את המעיישה מהשטטעל באירופה :לפי השיח פה בעיני עדיף להשתדך עם חשבון בנק...מה רוצים מהבחורה???
היא עשתה הסכם עם אחותה שנתנה את ההון העצמי ואח"כ חילקו ביניהם את שווי הדירהרק שאלה
איך עובדת הוראה ועוד בלי הון עצמי משלמת דירה בשווי כזה?
נשמע לא הגיוני בכלל.
משתכן זה לא דירה בחינם
הרבה מעבר לעצוב ....ובכל מקרה, לא על זה דובר.
מדובר על כך שהיום כ"כ הרבה מדברים על בחורים ובחורות מבוגרים
וחלק מהסיבה הזו נעוצה בכך ש"חופרים" יותר מידי בתלושים של הבחורה....
יכול בעצם להיות, בחורה מתאימה מאד מבחינת משפחה, רמה רוחנית, מידות ואפילו יופי
אבל מה, לא מקבלת 14,000....
אז להבאה בתור...
בעיני זה עצוב!!
מה שחשוב זה סיעתא דשמיא ותפילות!מה שחשוב זה עבודה עם אפיקי קידום
אם אפשר גם וגם וגם. אז למה שלא יצא מזה טוב.תבחרו לבניכם בנות טובות! עם מידות! יראות שמים! ושכל טוב ועין טובה ואם אפשרי גם מקצוע נחמד.... אל תבדקו יכולת השתכרות ומקצוע נוצץ! טוב לא יצא מזה ודאי לא לבן שלכם....
בכללי, ובעיקר מכיוון של אם שמחפשת לבן האברך שלה כלה- מה הסכום שצריכה לעשות בחודש על מנת לכסות הוצאות ולחיות בשלום? והוא יוכל ללמוד...
לא. רוצה לדעת מה נקרא סכום שנקרא יפה, מכובד.
מהצד של הבחורה...
ועדיף יותר מהכל בחורה עם מידות טובות ויראת שמים, רצינית ואחראית.אם אפשר גם וגם וגם. אז למה שלא יצא מזה טוב.
[בוא נאמר שעדיף בחורה שהוריה מביאים 500 K ויש לה משכורת של 20 K מאשר בחורה שמביאה 800 K ומרויחה 6000]
כי הרי הם לא יסתכלו על השידוך אם לא מציעים הון
את כזו מקסימהסליחה, נראה לי הענין יצא מכלל שליטה...
שאלתי בתור בחורה.
תקראו שוב!!
אני רוצה לדעת בתור בחורה בשידוכים, אם זה נקרא סכום טוב ל"שידוכים". ואם צריך נימוק אני יסביר: ההורים שלי לא יכולים לממן לי סכומי עתק של מליון לדירה וכו, ומה שאומרים להורים של המבררים (כי הרי הם לא יסתכלו על השידוך אם לא מציעים הון.) זה שאני מרויחה טוב, ואני רוצה לודא שזה לא שקר.
בואו נוריד האשמות. אני הראשונה שלא מסכימה לענינים הכספיים האלו בשידוכים.
משכורת מצוינת +++נגיד 14000 ברוטו נקרא יפה מאד? (אבל משרה מלאה+)
תודה!!!!את כזו מקסימה
לשאלתך, כן סכום של 14 k לאשה צעירה בתחילת הקרירה שלה נחשב משכורת יפה מאד.
אפשר גם בהחלט לשלם איתה שכירות+ מחיה ואפילו לחסוך כזוג צעיר.
מציק לי מאד השאלה. ואני לא מדברת על פותחת האשכול באופן אישי.
אבל באמת, נראה לך שכל החיים תוכלי לסדר לבן האברך פרנסה?
להזכירך, פרנסתו של אדם מצויה לו מערב ר"ה עד ערב ר"ה וכל שנה הפרנסה נגזרת שוב.
איפה האמונה שהקב"ה הוא זן ופרנס ואנחנו לא צריכים "לעזור לו"
מהיכרות עם כ"כ הרבה חברות-
חברה ש"זכתה, בבחור ה"מתמיד" והוריה שילמו טבין ותקילין ועבדה בעבודה מעולה, פוטרה אחרי שנה+
והתגלגלה מעבודה לעבודה ועדיין אין לה דירה
עוד אחת שלא קיבלה שקל!!!!!!!!! ועובדת בהוראה, זכתה במחיר למשתכן במרכז ירושלים משהו מטורף דירה ששווה 8,000,000
ולא תמיד אנחנו רואים את יד ה' בעיניים שלנו
אבל זה חלק מהאמונה!
התפקיד שלנו לחפש לבן מישהי שמתאימה לו באישיות, ברמה הרוחנית וכן, אפשר גם לבדוק אם יש לה עבודה והיא מרויחה סביר.
אבל מכאן, ועד לחפור בתלושים....
בנוסף, יש משהו שכאשר זוג מתאמץ ולומד לחיות בהתחלה בצמצום הגיוני (לא פת במלח אבל גם לא חו"ל....) הם בונים את עצמם יותר טוב גם ברמה הזוגית וגם ברמה הכלכלית.
בכ"א שיהיה הרבה הצלחה
צריך להסתכל לפי ציפיות של השני.סליחה, נראה לי הענין יצא מכלל שליטה...
שאלתי בתור בחורה.
תקראו שוב!!
אני רוצה לדעת בתור בחורה בשידוכים, אם זה נקרא סכום טוב ל"שידוכים". ואם צריך נימוק אני יסביר: ההורים שלי לא יכולים לממן לי סכומי עתק של מליון לדירה וכו, ומה שאומרים להורים של המבררים (כי הרי הם לא יסתכלו על השידוך אם לא מציעים הון.) זה שאני מרויחה טוב, ואני רוצה לודא שזה לא שקר.
בואו נוריד האשמות. אני הראשונה שלא מסכימה לענינים הכספיים האלו בשידוכים.
מחפשים תרנגולת מטילת ביצי זהב, או בחורה עם מידות זהב?!כן, אבל מותר לחפש בחורה עם מקצוע ביד
מה השאלה?!?מחפשים תרנגולת מטילת ביצי זהב, או בחורה עם מידות זהב?!![]()
בחורה
זה מה שמחפשיםמטילת ביצי זהב,
הנושאים החמים