- הוסף לסימניות
כן ברור (אולי לא לכולם אבל אני התכוונתי)או בעלת סטודיו או עסק או ראיית חשבון או אדריכלית או מעצבת פנים או מנהלת מחלקה או בונת אתרים או מעצבת או מרצה או קרינית או פאנית או עושה אפילציה או או או או או או או או או
וזה מאית מהרשימה
כן ברור (אולי לא לכולם אבל אני התכוונתי)או בעלת סטודיו או עסק או ראיית חשבון או אדריכלית או מעצבת פנים או מנהלת מחלקה או בונת אתרים או מעצבת או מרצה או קרינית או פאנית או עושה אפילציה או או או או או או או או או
וזה מאית מהרשימה
אברך שמתמודד עם לחץ כלכלי האם לא עדיף לעבוד 3-4 שעות ביום ובשאר השעות ללמוד בלי לחץ וטלפונים של נושים?, נראה לי שיש הרבה כאלה שזה מה שהם צריכים לעשות ולא עושים בגלל סטיגמה, (אני מדבר על מי שלא גומר את החודש עד השקל האחרון שזה אומר שהחובות מצטברים פרוטה לפרוטה עד)....כן,
קשה להסתכל על אנשים אחרים, רגועים ושלווים בלי להרגיש שיש כאן איזה עוקץ.
מסביבי יש כמה וכמה אברכים, שמתמודדים קשה עם פרנסה
קשה, אבל הם בהחלט מסתדרים.
מקצצים המון, מלווים ודואגים להחזיר מיד כשמתאפשר, חיים על הקצה של המינוס
ואני לא חושבת שזה בהכרח קשור לאמונה או ניסים או לא יודעת מה
זה קשור לרמת חיים מאוד חסכנית ומוקפדת.
כל מקרה לגופו.האם לא עדיף לעבוד 3-4 שעות ביום ובשאר השעות ללמוד בלי לחץ וטלפונים של נושים, נראה לי שיש הרבה כאלה שזה מה שהם צריכים לעשות ולא עושים בגלל סטיגמה
ואגב, אני לא מכירה הרבה עבודות + 3-4 שעות + לאברכים = שפותרות לחץ כלכלי של נושים.אברך שמתמודד עם לחץ כלכלי האם לא עדיף לעבוד 3-4 שעות ביום ובשאר השעות ללמוד בלי לחץ וטלפונים של נושים?, נראה לי שיש הרבה כאלה שזה מה שהם צריכים לעשות ולא עושים בגלל סטיגמה, (אני מדבר על מי שלא גומר את החודש עד השקל האחרון שזה אומר שהחובות מצטברים פרוטה לפרוטה עד)....
1. ב'אשת חיל' מתואר אישה עובדת, ואפילו די קשה...זה ההשלכה הכי בעייתית לבעיה המוצפת כאן,
שאשה לא מסופקת ממה שטבעית היא צריכה להיות מופקת,
ואם לא היית מרגישה חלולה היית עושה הרבה דברים במסגרת הביתית...
בד-יוק1. ב'אשת חיל' מתואר אישה עובדת, ואפילו די קשה...
2. אני לא בטוחה שגם בעבר, רוב הנשים הרגישו סיפוק מעבודות הבית כמו שתחזוק הבית היה קשה- ומאמץ שבסופו יש תוצאה- נותנת סיפוק. וכן צורת החיים שהיתה מאוד חברתית גרמה להנאה גם לאישה שעבודות הבית לא היו לה 'כיפיות'.
אפשר יהיות מנקה בערב ב6000 ש"ח בחודש בלי לגלות לאף אחד היכן אתה עובדואגב, אני לא מכירה הרבה עבודות + 3-4 שעות + לאברכים = שפותרות לחץ כלכלי של נושים.
בדיוק זה העניין!ברור שלא מסתכלים רק על זה אבל.....
לא תמיד,ב"ה מהר מאוד יהיה לי הרבהה כביסות...
נו נו ששנה לא תעשה כלום...
יש לך עוד רעיונות או שזה היחיד?אפשר יהיות מנקה בערב ב6000 ש"ח בחודש בלי לגלות לאף אחד היכן אתה עובד
1 - מה רעיש הרבה נשים שהעבודה שלהם בקושי רווחית אחרי שמנקים דמי מעונות ביגוד.
הבעל שצריך להשאר לנהל את הבית ועוד
הרווח הנקי שהיא עושה הבעל יכול לעשות בשעה עבודה ביום (לקחת תלמיד וכו')
אבל האישה רצה לעבודה מפני הבושה מחברותיה ...
והבעל מתבייש לעבוד כי מה יגידו הסביבה .
ולכן הוא נשאר בייביסיטר מחתל שוטף ומבשל ומכבס.
והיא רצה לעבודה.
הכל בגלל "מה יגידו..."
למה 20 שנה?מאד מקוה שעוד 20 שנה, לא נתחיל לשמוע גירושין של זיווגי הכסף
למה 20 שנה?
זה כבר כאן. לצערנו.
והם שורדים הרבה פחות מ 20 שנה.
אחרים שורדים יותר, אבל עם הרבה קונפליקטים שיושבים על נושא הכסף. כי כשאתה קונה מוצר אתה מצפה שיהיה איכותי. ואם האיכות יורדת, או מלכתחילה לא כמו שציפית- אתה בא בטענות, כי שילמת הרבה כסף.
ולא לדבר על אלו שמתחייבים ולא משלמים- - -
אין הכוונה לזוג שהתחתן עם עו"ש גדוש, הכוונה לכאלו שעיקר ההתאמה בינהם היתה הכסף.כמו ש:
זוג שמתחתן בלי כסף לא יתגרש כי הם יגלו שהחיים זה לא רק כסף
כך גם זוג שיתחתן עם כסף לא יתגרש כשהם יגלו שהחיים זה לא רק כסף
אפשר גם הפוך, כמובן: (מוקדש לרואי השחורות ואוהדי הפסימיות)
זוג שמתחתן בלי כסף יתגרש כי הם יגלו שהחיים זה לא רק (שאין) כסף
כך גם זוג שיתחתן עם כסף יתגרש כשהם יגלו שהחיים זה לא רק (שיש )כסף
אין הכוונה לזוג שהתחתן עם עו"ש גדוש, הכוונה לכאלו שעיקר ההתאמה בינהם היתה הכסף.
בין אם זה עבודה נוצצת של הבחורה ובין אם זה כמה מאות אלפים שההורים שלה השכיבו ממה שיש להם או לגמ"ח וזאת מכיוון שהבחור המתמיד והוריו דרשו כתנאי סף.
לא כתבתי את הדברי מהשערה או מדמיון פורה, שמעתי אותם מיועץ נישואין מומחה בעל נסיון, שיש באמתחתו כמות נאה של סיפורים כאלו.
לפעמים הורים חושבים שהם דואגים לילד לעתיד טוב, אבל לא מבינים שהם רק הורסים לו את החיים.
הכסף יעוור עיני חכמים. הזהרו!
הורים לא הורסים לילדים את החייםאבל לא מבינים שהם רק הורסים לו את החיים.
בקצרה -תראה איני מבין על מה אתה בדיוק לא מסכים?
אני רק פורש כאן את דברי גדולי ישראל:
אנו איננו יכולים לדעת את דרגת הבטחון של כאו"א בכל רגע נתון.ניכר שדברי לא הובנו..
1. לא אמרתי שזה רובם (גם אני אברך שיוצא לשתות קפה באמצע הסדר, או יושב על פרוג
2. כבר כתבתי באחת מתגובותיי שלצורך נופש או אפילו תענוגות (לפי אבן האזל) מותר להתבטל ואדרבא זה צורך הלימוד
3. גם על מי שמחזיק את העולם מוטל לא להטעות ולהנחיל השקפה מוטעית
מכיר הרבה אנשים יראים ושלמים שלא מקבלים את שרוצים.אני רק הסברתי מהם הדרכים להשיג את הכמעט
אפילו לא לאישה..אפשר יהיות מנקה בערב ב6000 ש"ח בחודש בלי לגלות לאף אחד היכן אתה עובד
אוי ואבוי כי מה יקרה אם היא תדע?ואסור לה לדעת כי אוי ואבוי
כן,
קשה להסתכל על אנשים אחרים, רגועים ושלווים בלי להרגיש שיש כאן איזה עוקץ.
ואני לא חושבת שזה בהכרח קשור לאמונה או ניסים או לא יודעת מה
זה קשור לרמת חיים מאוד חסכנית ומוקפדת.
מה שיקרה אם תדעי שבעלך מנקהאוי ואבוי כי מה יקרה אם היא תדע?
הנושאים החמים